Filozofiks kullanıcısının son içeriği

1. Filozofiks

KONYA TİGER 250 TERTEMİZ

arkadaşlar motor ilanı : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-sadece-temiz-tiger-ariyorsan-bak-124001361/detay/
  2. Filozofiks

Lütfen motordan anlayan arkadaşlar baksınlar LÜTFEN

Motorum çok benzin yakıyor(Kanuni Tiger 250) iş yerine gidip gelme amaçlı biniyorum ama 2 günde bir 20 liralık benzin almak zorunda kalıyorum. Millet arabayla geliyor ama 20 liraya 1 hafta gidip geliyor. Forumlardan bakıyorum ve 10 15 kuruş diyorlar yakıtı için. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu...
  3. Filozofiks

motoruma vurup kaçmışlar

arkadaşlar 1 saat evvel park halinde duran motoruma önden vurup kaçmışlar. hasar ön çamurluk kırılmış ve direksiyon yamulmuş. allahtan motor düşmemiş. ne yapmalıyım gören eden kimse yok kamerada yok. kendi sigortam karşılar mı ?
  4. Filozofiks

Çamurluk nasıl parlatılır ?

Arkadaşlar motorumun deposunu cilayla parlattım ama maalesef çamurluklar plastik olduğu için pek bir işe yaramadı. Acaba bunun için bir öneriniz var mıdır ?
  5. Filozofiks

Satılık Kanuni Tiger 250 2006 model

motorum çiçek gibidir arkadaşlar gerekli açıklama linkte bulunmaktadır. iyi forumlar.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-kizim-gibi-baktim-ve-bakmaya-devam-ediyorum-124001361/detay/
  6. Filozofiks

elektronik aksamda sıkıntı

2 akü değiştirdim. ancak motor aküyü öldürüyor resmen, sonra ne şarj oluyor ne başka bişey. direk çöpe atılıyor akü. Bunu nasıl düzeltebiliriz şu elektronikten bıktım artık !
  7. Filozofiks

kanuni tiger 250 motor çekişten düştü

arkadaşlar en son servise gidip subap ayarlarını yaptırdım. sonrasında motor çekişten o kadar çok düştü ki anlatamam. ve sonrasında tekrar servise gittim tekrar sökülüp subap ayarlarına bakıldı ama sorun olmadığı ayarlarının tam yerinde olduğu söylendi tabi bu arada şöyle bir sorun daha var...
  8. Filozofiks

tiger 250 yedek parça

Arkadaşlar tiger 250 aldım ancak yan panelleri (parlak plastik olan depo altındaki) vidalarını sıkarken çatlatmışlar daha doğrusu resmen kırmışlar çok kötü duruyor. 2. ellerine baktığım zaman ise çok pahalı olduğuyla karşılaştım. bu durum beni açıkçası çok üzdü ve maddi durumum bu kadar rahat...
  9. Filozofiks

Kanuni Tiger performans dişlisi hakkında bilgisi, tecrübesi olan arkadaşlarıma

Arkadaşlar merhaba Tiger 250cc Motorum var yakın zamanda aldım. Performans dişlisi hakkında bilgi almak istedim bazı arkadaşlar motoru çürüteceğini daha çok yıpratacağını dile getirdi. Ancak bazıları gayet iyi konuştu, motosiklet hakkında mükemmel bir bilgi birikimim olmadığından dolayı sizlere...
  10. Filozofiks

Shark motor montu satılık 4 mevsim

Arkadaşlar montumu satıyorum biraz paraya ihtiyacım var ilgileneniz olursa telefonum sitede yazıyor. fiyatta foruma özel pazarlık olabilir. iyi forumlar...
  11. Filozofiks

Egzoz hakkında bilgisi olanlar yardımlarınızı istiyorum.

Merhabalar arkadaşlar, kanuni tiger 250 motoruna sahibim. Daha yeni hatta çok yeni sahibi oldum. Ancak herkesinde dilediği gibi chopper modellerinde egzoz sesine çok önem duyulur. Maalesef ki tiger 250 orijinal egzozunda beklenen sesi alamadım. Bazı arkadaşlarım susturucuları çıkartmamı...
  12. Filozofiks

Konyadan merhabalar

Herkese merhabalar aranıza yeni katıldım. Aslen Bursa'da yaşıyorum ailemle ancak üniversite sebebiyle Konya'da bulunmaktayım. iyi forumlar..
  13. Filozofiks

Sayın abilerim motor alacağım ancak biraz yardıma ihtiyacım var.

Sayın abilerim sevgili kardeşlerim foruma yeni kayıt oldum. Motor alacağım Kanuni Tiger 250 almaya karar verdim. Aşağıda linkini paylaştığım kişiyle 2900 e anlaştık acaba değer mi diye siz bu işten anlayan dostlara sormak istedim. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olacağım. Şimdiden...

Yeni mesajlar