fedheden kullanıcısının son içeriği

1. F

RKS Titanic 150-S Far, Yağ, Buji Ve Lastik Konusunda Destek

Merhaba iyi forumlar iyi ramazanlar herkese. Motosikletim 2018 model RKS Titanic 150-S. 10800KM'ye dayandı artık ve ağır bir bakıma sokmak istiyorum ancak araştırmalarıma rağmen doğru dürüst bilgilere ulaşamadım. Bir kaç sorum var bilginizi ve fikrinizi eksik etmezseniz sevinirim:) 1- Gece...
  2. F

RKS Titanic 150-S Kaza Sonrası Yamulan Gidon

Merhabalar herkese iyi forumlar. Yaklaşık 2 saat önce ufak çaplı bir kaza geçirdim ve motosiklet yerde sürüklendi. Şans eseri grenajlarda çizik dahi yok ancak gidon belirgin şekilde yamuk. Düz gidebilmek için 1-2cm sağa doğru tutmak gerekiyor gidonu. Amartisörden midir, gidon milinden midir...
  3. F

Balçova Agora AVM İlerisi Ufak Bir Motorsiklet Kazası Geçirdim

Merhabalar, başlıktada okuduğunuz üzere yaklaşık 1-2 saat önce ufak bir motorsiklet kazası geçirdim. Çıkardığım ve sizinde çıkarmanızı istediğim dersleri sizlerle paylaşmak istedim. Havanın yağmurlu olacağını biliyordum. Ancak sabah ve öğle saatlerinde yağmurun olmadığını sadece gece yağacağını...
  4. F

RKS Titanic 150-S Ufak Tefek Ama Sinir Bozucu Sorunlar Silsilesi

Merhabalar, aranıza yeni katıldım. 21 yaşında üniversite öğrencisiyim yıllardır motokuryelik yapıyorum ve hayalim olan kendi motosikletimi aldım yaklaşık 2 ay önce. Motosikletim 2018 model 2020 trafiğe çıkışlı RKS Titanic 150S. Aldığımda 7700KM'deydi şuan 9000'i yeni devirdim. Aldığım satıcı...

Yeni mesajlar