fb__ömer kullanıcısının son içeriği

1. fb__ömer

Sıfır CBR 500 R alınır mı?

450sr iyidir, ama ikinci el nakit almak şartıyla. Taksitli o para bağlanmaz. Ne kadar bilmiyorum bu arada.
  2. fb__ömer

winter grip 2 alınır mı

Bende ltr125 de ön arka 110 90 12 winter grip2 kullanıyorum. Yaklaşık 1.5 sene 6000km falan oldu lastikle. Yaz kış hiç sorun yaşamadım, özellikle kışın çok dirayetli ve güven veriyor. Yağmurluğumu giyip her yere gidebiliyorum. Yazında hiç problem yaşamıyorum, daha az hava basıyorum normaline...
  3. fb__ömer

Motorsiklete kasko hakkında

Nur sigorta, 2024 mt09, 32 bin 9 taksit.
  4. fb__ömer

MT 09 - SZUKI GSX S 1000

İkisinide kullandım. Bende gen4 09 var. Sırf 1000lik olsun diye suzuki almam. Kamyon gibi motor. Sürüşünü ben sevmedim. Sesi soluğu falan cok iyi. Ne beklediğinize bakıyor bence. Gerçek motor isteyen tuono v4 factory alır. Japon güçlü olsun diyen gsxs alır. Hepsi olsun biraz daha piyasa malı...
  5. fb__ömer

Ruhsata işli olmayan çantalar

Durmak yok yola devammm. Yazsınlar tabi. Teknik değişiklik. Motorun dengesini bozuyor. Tadilatta lazım, projede. Hakkıdır devletimin.
  6. fb__ömer

Yeni cezalar Hk.

Her şeye okeyim yapacak bir şey yok. Ama motor için makas cezası sıkıntı. Ben o aralarada giremeyeceksem bu motora binmeyeyim. Teker tamam, egzoz tamam, bunlar okey abi yapacak bir şey yok. Ki ayrıca egzoz için girmeyeceğim simdi desibel standartlarına falan çünkü kanunda abarth yazıyor anasını...
  7. fb__ömer

Kamera önerisi

Osmo action 4 ikinci el
  8. fb__ömer

Sürekli yüksek devir motor kullanımı.

Mına bile gorum. Umrumda olmaz. Yağına suyuna bakar erken değişirim. Nonni gibi gezmeye mi 09 aldım
  9. fb__ömer

En iyi motosiklet lastik markası hangisi(Michelin, Anlas,Pirelli, Metzeler) ?

Ben mitas kullanırım baba. Garibanın dostu. Neymiş firelli, micheal. Onlara para mı yeter.
  10. fb__ömer

Ben bu işe nasıl bulaştım (Motobiyografim)

Abi katıldıktan sonra noldu? En heyecanlı yerde hikayeyi kestin olma böyle😂
  11. fb__ömer

YRA Yamaha Riding Academy İstanbul Autodrom tanıtımı

Abi hemen çek defterini çıkarayım😂😂
  12. fb__ömer

YRA Yamaha Riding Academy İstanbul Autodrom tanıtımı

Bende katılmak isterim tarihi uyarsa. Edit: Eğitimi kendi motorumu ile mi alıyoruz?
  13. fb__ömer

Motosiklet ve Video Trendleri

Cebeci tünelinden kaçan motorcuları izliyorum.
  14. fb__ömer

A2 ehliyete uygun uzun yol motoru

450 sr nk iyidir ya.
  15. fb__ömer

Markalar, Modeller, Sürücüler... (Gırgır Konusu)

Mt-09 8-9 ay 11bin km, ortalama yakıt tüketimi ekranda 7 litre.

Yeni mesajlar