fatihpc kullanıcısının son içeriği

1. F

Yedek parça bulamayan distrübütor hakkında

Arkadaşlar merhaba. Qj motor srt550x motorum var. Sağ grenaj parçası lazım oldu. Birkaç servise sordum ama bulamadıkalrını söylediler. RKS ye yazıyorum cevap vermiyor. Bu durumda motoru kullanamıyorum parça kırık. Hukuki olarak ne yapılabilir. Süreç nasıl işliyor. Lütfen daha önce başına gelen...
  2. F

250 CC kararsızlık

Merhaba arkadaşlar. 3 marka ve bu 3 markanın 250 CC modelleri arasında çok kararsız kaldım. Özellikle sorunsuzluk benim için önemli. Sizin tavsiyeleriniz ne olur? Değerli yorumlarınızı bekliyorum. 1. Benelli tnt250 2. Bajaj Dominar d250 3. Cfmoto nk250
  3. F

Scooter Alarm sistemi ve bir soru

Merhaba arkadaşlar Scooterım için WiWi marka bir alarm aldım. Uzaktan çalıştırma falan var ama ben kullanmayacağım sadece aküye bağlayıp alarm olarak kullanacağım. Akü 12 volt sıkıntı yok ama motor çalışırken biliyorsunuz 14 volta kadar voltaj yükseliyor ve bu durumda cihaza zarar verir mi...
  4. F

Lifan traveller 150

arkadaşlar buyukluk ve ozellik olarak bu motoru düşünüyorum. 5000 tl ve 150 cc 7kw lık motoru var. baktığım scooterler içirisinde en uzunu ve irisi. lifan markasını araştırdım yorumlar çokda kotu değil. ilk motorum olacak. aslında nmax alıcaktım ama 10000 e patlıyor bu yarı fiyatı. Sorun...
  5. F

İlk motorum olacak lütfen yardım

iyi akşamlar arkadaşlar forumu uzun süredir takip ediyordum artık bende yazayım dedim buda ilk mesajım boyum 185 kilom 90 evden işe işten eve bir scooter almak istiyorum nmax ve pcx çok hoşuma gitti ama hanım izin vermedi 10000 lira bir motora verilmezmiş 3-4 daha koyunca araba alınıyormuş :)...

Yeni mesajlar