Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sevgili arkadaşlar neredeyse 2 aydır lastik aramaktayım buldugum lastik ya çok pahalı yada ellerinde yok. 12/90/16 lastik arıyorum bulamadım sizden ricam bu ebatlar haricinde uygun lastik ölçüleri neler olabilir 120/80/16 buldum sizce uygun olurmuyada hangi ölçü uygun olur. bilen...
sevgili arkadaşlar hepinize merhaba kazasız belasız sürüşler sizlerden ricam bana uygun motorsiklet lastiği satan bir yer önermeniz bende rks v motor 250cc crusier var ama bir türlü arka lastiği bulamıyorum bulduklarımda çok pahalı izmir bornovada buz motor da var oda 300 tl dedi bana pahalı...
sevgili arkadaşlar 7000 tl param var ama 1 ay sonra 9000 tl param olacak ve chooper cruiser tarzı motor almak istiyorum motorunu satmak isteyen varsa alabilirim ancak motor honda shadow yamaha dragstar veya yamaha 535 düşünüyorum. ben öğretmenim boyum 175 önerilerinizide bekliyorum motorlar...