fatih1511 kullanıcısının son içeriği

1. F

GPS TRACKER (GPS TAKİP) CİHAZLARI HK YARDIM

merhaba, aliexpress te 10-15 usd ye satılan GPS tracker cihazlarından alıp kullanan var mı? sistem nasıl çalışıyor, imei kaydı için evdeki kullanmadığımız telefonun imesini verebiliyor muyuz bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? teşekkürler.
  2. F

2013 XMAX 250 ÇIKMA DEBRİYAJ SETİ ARIYORUM

selamlar, 2013 xmax 250 için 5-6.000 km yi geçmemiş çok zorlanmamış çıkma debriyaj seti arıyorum. benden önceki sahibi bizimkini biraz zorlamış debriyaj tası mavileşmiş ısıdan. birde titreşim de arttı temizlettik düzelmedi daha 5.000 de motor. uygun fiyatlı bulabilirsem alacağım. teşekkürler.
  3. F

XMAX 250 KAPPA AIRSTREAM ÖN CAM HK

Selamlar, Xmax imi aldığımda camı ve çantası üzerindeydi. nasıl bir montaj yaptılar yada ilk sahibi motoru hafif sağ tarafına yatırmış ondan sonra mı oldu bilemiyorum ama ekte fotoğraflarda görüleceği üzere sol tarafta camı tutan ayakta boşluk var. sağ tarafta sorun yok gözüküyor. bu normal...
  4. F

XMAX 250 ABS 2013 VARYATÖRDEN GELEN SES HK

selamlar, 2013 xmax abs kullanıcısıyım. motorum henüz 4.500 km de. ilk sahibinden 1.200 km de iken aldık arkadaşıma, sonra arkadaşımdan da ben aldım 3.500 km de. 1.000 km dir de ben kullanıyorum. fakat motoru kullanırken zaman zaman cırrtt diye bir ses geliyor alt taraftan. Her zaman yapmıyor...
  5. F

HONDA PCX VARYATÖRDEN GELEN SES HK

Herkese merhaba, 2012 model, Nisan 2013 trafiğe çıkışlı motor yağı her 1.000 KM de bir değişmiş 3.300 KM deki PCX'imin varyatöründen motor soğukken kalkışlarda ses gelmeye başladı. Titreşim zaten vardı ona alışmıştım ama ses olayına tahammül edemiyorum. Yetkili servise götürdüm, varyatörünüzü...
  6. F

Honda Pcx ön konsoldan gelen titreşim sesi hk.

Merhaba, 2012 model, 2013 nisan ayi trafige cikisli daha 2.100 km de olan pcx imin ön tarafindan gicirti sesleri gelmeye basladi. Daha once 2 kere ufak kazasi oldu yetkili serviste orjinal parcalarla degistirildi. (Sol on camurluk ve sag alt marspiyel) Hatta sol ön camurluk yoktu serviste 1...
  7. F

HONDA PCX ON FAR CIZIK GIDERME HK

merhaba, dun motorumu bir arkadasim duvara vurdu sagolsun. resmini linkte paylastim. ön farda cizik olustu. acaba bu cizik kaybedilebilir mi yoksa farin degismesi mi gerekir. far fiyati hakkinda bilgisi olan var midir? tesekkurler...
  8. F

Honda PCX disk kilidini cikartmayi unuttum ön frende bosluk olustu

arkadaslar herkese merhaba, 2 hafta once ilk motorumu aldim hayirlisi ile. acemiyim henuz fakat yavas yavas tecrube ediniyorum. dun motoru park ettim bir yere disk kilidini taktim (hatirlaticisi yoktu bugun hemen gittim aldim) dondugumde kilidi acmayi unuttum haliyle malum senaryo basima geldi...

Yeni mesajlar