Farukk01 kullanıcısının son içeriği

1. F

Cb250R marş problemi

Arkadaşlar, herkese iyi forumlar. Motorum 2018 model Honda CB250R, 23.000 km’de. Ağır bakımları yapıldı mı bilmiyorum. Eski sahibi de motoru yaklaşık bir sene kullanmış ama yapılıp yapılmadığını hatırlamıyor. Motorumda genel olarak bir problem yok. Ancak iki hafta önce marşa bastığımda hiç tepki...
  2. F

Marş almama sorunu

Arkadaşlar, herkese iyi forumlar. Motorum 2018 model Honda CB250R, 23.000 km’de. Ağır bakımları yapıldı mı bilmiyorum. Eski sahibi de motoru yaklaşık bir sene kullanmış ama yapılıp yapılmadığını hatırlamıyor. Motorumda genel olarak bir problem yok. Ancak iki hafta önce marşa bastığımda hiç tepki...
  3. F

Hiflo Filtre?

Teşekkürler alacağım 1764442221 Zaten garip bir şekilde ürünü arattığımızda yurt dışından birçok içerik üreticisi ve motosiklet kullanıcısı Bu konuyla alakalı profesyonel video çekmiş ona şaşırdım yani Amerika ve avrupa ülkelerinde bile sıklıkla kullanılan bir ürün
  4. F

Hiflo Filtre?

tanımadığınız bir insan hakkında bu şekilde şöyle para harcarsınız diye bir şey yazmak gerçekten saçma hiçbir zaman gereksiz masraf yapmadığım için bu fiyatları vermek ağrıma gidiyor orijinal Mekanik bir ürün olsa tamam diyeceğim ama hondadan bahsediyoruz adamlar yağ değişim ücreti olarak 1000...
  5. F

Hiflo Filtre?

Arkadaşlar, herkese iyi günler. Bu markayı birçok forumda ve grupta duydum, gördüm. 125 cc’den 1200 cc’ye kadar birçok motor türünde kullananları okudum ve sorun yaşamayanlar da var. Açıkçası 250 cc motorum için Honda bir filtreye 500 TL istiyor, ama aynı performansı bu marka 200 TL’ye sunuyor...
  6. F

Vitesteyken debriyaja bastığımda devir artışı

Motorumu yıkadıktan sonra bu sorunu yaşamaya başladım. Motorum CB250R. Düzgünce yıkayıp kuruladım, fakat bir gün sonra fark ettim ki motoru çalıştırdıktan birkaç dakika sonra debriyaja basıp vitese aldığım anda devir yükseliyor. Boşa aldığımda devir tekrar düşüyor. Örneğin, 1. vitese aldım...
  7. F

Boşa geçmeme ve vites takılması

Eski sahibi ne koydu Bilmiyorum ya daha ya Daha yeni Çünkü rengi ilk konulduğu gibi ama muhtemelen değiştireceğim Çünkü midem bulanmaya başladı yani anlamıyorum motoru biraz hareket ettirdiğimde durduğumda direkt n ye geçiyor ama ilk durduğumda hiçbir şekilde N ye alamıyorum
  8. F

Debriyaja basınca devir yükselmesi

Sağlam güzel bir özel servisi aradım adama anlattım motoru yıkadım ondan sonra bu durumu fark ettim gibisinden diye de direkt şunu söyledi motorunda su kalmış dedi sensörlerin orada tesisatında su kalır direkt onlar çıkmaz dedi ve kuruması da uzun sürer dedi ya söküp temizleyeceksin dedi ya da...
  9. F

Devre temizleyici sprey var kart ve sistemlerde kullanılıyor onunla yapsam olur mu
  10. F

Nasıl yani su alınca ne olur ki mekanik değil mi orası
  11. F

Hocam eski sahibi ne yaptı bilmiyorum ama değiştireceğim mecbur motul yerine putoline alacağım iki farklı yağ içindekini tamamane nasıl boşaltabilirim sadece tıpadan akıtmak yeterli olur mu
  12. F

Evet sadece bunu başta yapması tuhaf ilk çalıştırdığımda. Peki neleri kontrol edebilirim nelere bakabilirim 1757953089 Hayır yok cb250r 2018
  13. F

Herkese iyi günler yine garip bir sorunla buradayım motoru güzelce yıkayıp temizledikten sonra bu durum olmaya başladı Anladığım kadarıyla Çünkü daha önce olduysa hatırlamıyorum dikkatimi Daha ilk defa çekti motoru sabah çalıştırdım rölantide çalışıyor motor ama Debriyaja bastığımda birden...
  14. F

Sabah motoru çalıştırdım ilk çalıştırmada sorunsuz tüy gibi geçiyor n ye ama biraz kullandım yine aynı ve 10-15 dakika sürdükten sonra denedim yine aynı ve motor ısındı sürmeye devam ettim gazladım devirli devir düşürdüm ve daha sonra denedim hiçbir şekilde geçmiyor çok zor bir şekilde atıyor...
  15. F

Valla midemi bulandırdı bugün kızılayda çıldırdım atıyorum tak 2 ye atıyorum tak 1 e geçmiyor n ye birden bire niye oldu anlamadım boşluk manette 2cm kadar var

Yeni mesajlar