Farukk01 kullanıcısının son içeriği

1. F

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Hocam size en büyük tavsiyem lastiğe değil kendinize güvenin buradan kötü lastik iyidir sonucunu çıkarmayın viraja girerken yolun durmuna asfaltın durumuna bakıp girin bilmediğiniz viraja hızlı girmeyin frenleme yaparken lastiğin nasıl tepki verdiğine bakıp ona göre fren kullanımı yapın bu...
  2. F

Naked motoru sport touring gibi kullanmak

Hocam ben cb250rla bazen yolda sabit 120 ile gittiğimde titreşimin uyuşturmaya yormaya başladığını hissediyorum ikinci ana unsur rahatlık ve konfor orijinal sele kısa mesafe sürüşe uygun tasarlanmış diğer en önemli etken rüzgar tehlikeli ve yakıta hıza ciddi etki ediyor motorun yapısı gereği...
  3. F

zincir yağı için servis yada kendim?

Hocam, hiç öyle düşünmeyin. İnsanoğlu zaten birçok şeye sıfır tecrübe ve bilgiyle yaklaşıyor. Ben de bu motora geçtiğimde hiçbir şey bilmiyordum. En ufak bir durumda bile ustaya gitmek istiyordum. Hatta sonradan denk geldiğim servis ve usta düzgün insanlar çıktı. Adam bana yağ değişiminin...
  4. F

Motosiklet düşmanlığını nasıl yeneceğiz

Maalesef toplumsal çürüme olduğu sürece bu sorunların tamamen çözülmesi de pek mümkün görünmüyor. Ben Ankara'da yaşıyorum ve burada motosiklet kültürü farklı. Örneğin emniyet şeridi kullanımı diye bir alışkanlık yoktur; motorcular genellikle sağ şerit ile orta şerit arasındaki ya da orta şerit...
  5. F

Hangi marka zincir ?

Dediğiniz gibi Honda farklı model takabiliyormuş ve fiyatı biraz daha pahalı geldi diyor burada güzel bir firma var durumu anlattım arkadaşa yani bütçenizi O zaman boşuna zorlamayın Eğer 5-10 bin kilometre üzerine düşünmüyorsanız daha düşük modellere markalara bakabilirsiniz dedi sizin gibi...
  6. F

Hangi marka zincir ?

Hocam Yanlış bilmiyorsam gruptaki arkadaşlara sorduğumda Honda da dıd takıyor demişlerdi ve daha pahalıya satıyor genelde örnek veriyorum piyasa da 5000 binse set orada 5600 5700 oluyor işçilik de 3500 almışlar en son 1781342613 Yani dediğim gibi önemli bir parça olduğu için hani iyisi neyse...
  7. F

Hangi marka zincir ?

Teşekkür ederim Yani birkaç yerde konu buldum insanların aklında tek bir marka var DID Onun dışında hiçbir zinciri önermiyorlar Onun dışında Hatta bütün zincirler çöp diyorlar ama diğer markaları alıp da 10-15.000 kilometre bile kullananların sorun yaşamadan kullandığını gördüm Hani bütçem olsa...
  8. F

Hangi marka zincir ?

Arkadaşlar Forum'da arama yaptım ama ya ben bulamadım ya da aramayı düzgün yapamadım o yüzden fikir almak istiyorum Honda CB250R motorunda zincir son gerdirme aşamasına gelmiş bulunmakta ve zincir bollaştı artık değiştirme vaktim geldi. Ama şöyle ki dişlilerim sağlam, güzel, temiz görünüyor...
  9. F

Yüksek viteste kalkış ve tuhaf ses

Hocam öncelikle düşünceniz için teşekkür ederim. Sabah bir anlık duygu durumuyla yazınca sanırım biraz yanlış anlaşılmış. Elektrikli scooter kullandım, ardından 80 cc ve sonrasında 125 cc şimdi de 250cc motosiklete geçtim. Toplamda 20-30 bin kilometre civarında da sürüş tecrübem var. Buna rağmen...
  10. F

Yok hocam kalkışta olduğu için kalkamadım bile içeriden tastan lok lok gibi bir ses geldi
  11. F

İki gündür ses yüzünden içim içimi kemirmişti teşekkürler
  12. F

Arkadaşlar cb250r motorumla aynı hatayı aynı haftada yaşamış oldum 40 50 ile giderken yaya yolunda yaya olduğu için durmak zorunda kaldım aniden vites düşüremedim 3 veya 4 deydim sanırım arkamdaki araba tam durmadı hızlıydı yavaşladı bende anlık kalkmak istedim ve unuttum motor kalkmadı lok lok...
  13. F

Cb250R marş problemi

Arkadaşlar, herkese iyi forumlar. Motorum 2018 model Honda CB250R, 23.000 km’de. Ağır bakımları yapıldı mı bilmiyorum. Eski sahibi de motoru yaklaşık bir sene kullanmış ama yapılıp yapılmadığını hatırlamıyor. Motorumda genel olarak bir problem yok. Ancak iki hafta önce marşa bastığımda hiç tepki...
  14. F

Marş almama sorunu

Arkadaşlar, herkese iyi forumlar. Motorum 2018 model Honda CB250R, 23.000 km’de. Ağır bakımları yapıldı mı bilmiyorum. Eski sahibi de motoru yaklaşık bir sene kullanmış ama yapılıp yapılmadığını hatırlamıyor. Motorumda genel olarak bir problem yok. Ancak iki hafta önce marşa bastığımda hiç tepki...
  15. F

Hiflo Filtre?

Teşekkürler alacağım 1764442221 Zaten garip bir şekilde ürünü arattığımızda yurt dışından birçok içerik üreticisi ve motosiklet kullanıcısı Bu konuyla alakalı profesyonel video çekmiş ona şaşırdım yani Amerika ve avrupa ülkelerinde bile sıklıkla kullanılan bir ürün

Yeni mesajlar