farukcel4 kullanıcısının son içeriği

1. F

Brixton Felsberg 250

Herkes aynı zamanda aynı motoru mu düşünür? Kısa alanda kıvrak işler yapsın şehiriçinde mobilitemi sağlasın diye bu motoru araştırıyordum ben de. Ancak CF-Moto clx veya nk daha uygun olabilir gibime geldi.
  2. F

Almak istediğiniz motosikleti dışarda görünce

Motorda değil de otomobilde diyordum, otv ler o kadar gereksiz yuksek, ulkede alim gucu o kadar dusuk, kendi isini yapmak istediginde seni yevmiyeli ise omzundan bastirip sakin isini birakma diye engelleyen cevrende o kadar kisi var ki, en sonunda bir bakiyorsun korona patlamis, siyasi kriz...
  3. F

Sym SYM-Jet 14 200i ABS

Izmir o kadar mi kotu ustad? Motor esas trafik basladiginda binilmesi gereken alet degil mi? 😁 Carpacak derken mesela arkadan mi yoksa sag-sol tali yoldan carpacak gibi mi? Benzer durumu konya’da yasamistim. Yollar yayla gibi ama sagdan soldan arac cikar mi diye temkinle yavasliyordum...
  4. F

240km ile yaptığım kaza. (ilk motorunu alacaklar için yazıyorum)

Neredeyse 10 sene gecmis. Michael Schumacher aklima gelir mesela. Ote taraftan motogp pilotlari 360 km hizlara ciktiklarinda dahi birazcik frenle 300 civari hizlarda kaza yapip ciddi bir sorun olmadan geri donebiliyorlar. Onlarin giydigi tulum mu koruyor onlari? Bence buna odaklanmamiz lazim...
  5. F

Sym SYM-Jet 14 200i ABS

bugun Ruhi ustanin videolarina denk geldim yt de. Usta ankaralilar icin buyuk sans gercekten, kiymetini bilsinler. Bu usta yetersizligi ve gereksiz otv ler yuzunden motor tutkum baslamadan bitecek gibi. 🤦🏻‍♂️ Gerci ankara dedigin yer istanbuldan farkli. Tam motora binilecek yer. Istanbulda...
  6. F

125 cc 1990 model Japon cafe racer almak

Benim bir tanidigim yamaha xv 535 almisti 97 model 25 yaslarindaydi. Denk geldik carsida yuruyor, motor serviste demisti. Velhasil diger ustatlarin da dedigi gibi motor isinde eski degilsen, eski motora girme. Uzerinden kac yilin kac yolun birikimi gecmis. 14000 bile olsa cok iyi gelmiyor...
  7. F

Musatti m125r alınır mı

Demek aglatmislar cocugu, yazik ya. Bu servisler var ya bir sey soylerim de simdi online ortamda cok da uygun olmaz. QJ-Zontes biraz da Yuki(Voge+Benda)-Hero-CFMoto kendine saglam imaji ciziyor cin saddinda. Musatti pandemiyle birlikte motosiklet isine girmis gibi okudum ben. Gorece cok yeni...
  8. F

Sym SYM-Jet 14 200i ABS

Kanuni’ye 3d tarafindan destek cikamaz mi? Asagida yazistigim arkadaslar epey iddiali. Toplamasini da sen yaparsin 🙂 https://www.motosiklet.net/forum/konu/3d-yazici-ile-parca-uretmek-yardim-talebi.183250/#post-4819710 SYM’nin taywan modelleri gercekten ust duzey. Jet 14’ü avrupa pazari icin...
  9. F

Sym SYM-Jet 14 200i ABS

Aybars, motoru kendin sökmeye korkmuyor musun? Yetkili servislerine dahi güvenmediğin adamlardan daha çok kendine güveniyorsun. Cidden bravo, şu işleri geliştirsen de bizim düldülleri de sana getirsek. 😁 Kanunin arıza çıkaran parçası neyse rks-arora-mondial-yuki parcalari uymaz mi acaba...
  10. F

Musatti m125r alınır mı

Sagolasin kryeck, Ty125-z driver modelini alsam mi diye dusunmeye basladim simdi. Hatta Voge 125r i da taksit ve finansman secenegini sordurup degerlendirmeye alabilirim. Arada gerci neredeyse 2 kat fark var. Yuki 85 Voge 140 civarı. Taksit olursa bir nebze voge mantikli olabilir. Yuki 10...
  11. F

Sym SYM-Jet 14 200i ABS

Nikkfurie omrun at sirtinda mi geciyor? Sey pardon motor sirtinda diyecektim. 45000 liraya ne alabiliyorsun? Dar gelirligin alemi yok, bisiklete bin bence, bacak kasi yaparsin. Adam mondial nevada dedigin disi seni ici ustayi yakar cin copune 190.000 lira para vermis, parcasi yok veya usta...
  12. F

Yamaha Yamaha X-Max 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Xmax trafik yoğun yerlerde hantal kalıyor mu sizce? Nmax’in geçen bir kavramasına baktım da şehiriçi için sanki daha ideal gibi geldi. Özellikle istanbul gibi kalabalık bir şehirde yaşıyorsanız.
  13. F

Diğer Lmbrette v200 Special Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yıllar geçse de isotlar aynı isotlar demek ki. Takdir ediyorum gerçekten, tam istikrar abideleri. Bi çinliler bi isotlar. Youtuber’lar da doymak bilmez midir nedir bunları çekip duruyor. Çekme kardeşim sen bir video çekiyon millet sana güvenip bunlara gidiyor sonra.
  14. F

Sym SYM-Jet 14 200i ABS

2025 itibariyle evo modeli çıkmış. 170 cc diye biliyorum, fiyatı da 160 civarı olmalı. Taksit imkanı da vardı sanki. Fakat, servis ve parça durumları nasıl? Ben henüz motoru almadığım için kafam rahat her markayı sorguluyorum. Başına bela almak istemiyorsan çinliden uzak duracaksın mesela, bunu...
  15. F

3d Yazıcı ile parça üretmek - yardım talebi

Eyvallah, bana hem yedek parçayi yokk cinden hintten bekletmeden uretecek bir printer operatoru hem de eli mahir istanbul sinirlarinda hizmet veren bir usta lazim. 😄 Asagidaki arkadas ne cekmis ya. Bunun gibi onlarcasi...

Yeni mesajlar