farostar kullanıcısının son içeriği

1. farostar

750 ss icin adreno lastik ?

merhaba arkadaslar, bana bi arkadas adreno lastik hediye etti. simdi bi google dayiya sorayim dedim nasil biseydir diye, sonuc alamadim. aranizda kullanan veya bilen varmi? genelde cakilli asfaltta ve max. 160km/h kullaniyorum motoru. bi yandan tanimadigim, google de bile bulamadigim lastigi...
  2. farostar

502 bad gateway

arkadaslar dün aksamdan beri bircok konuyu okuyamiyorum, konuya tikladigimda "502 bad gateway" sayfasi cikiyor.. sorun nerdedir, ve sizdede oluyormu??? selamlar
  3. farostar

ruhsatta agirlik ile silindir hacmi karismasi

merhaba arkadaslar, gecen gün sohbet muhabbet arasi ruhsattan konu acildi, orda farkina vardim. benim motorun net agirligi (kawasaki 750lik) 748kg, azami yük 748kg, ve silindir hacmi 203cc olarak yazilmis. simdiye kadar bi problemle karsilasmadim sigortada da 748cc olarak geciyor. dün trafik...
  4. farostar

yurtdisindan motor getirmek

merhabalar arkadaslar. ben motoruma lazim olan cogu parcayi almanyadan getirtiyorum. elektronik olsun (sinyal far gibi), balata, zincir veya yagpompasi vs vs.... ordaki fiyatlar cok daha uygun falan filan... sorum aslinda su: simdi birkac tane kawasaki motoru buldum uygun fiyata, onlardan...
  5. farostar

streetfighter

merhaba arkadaslar, aranizda racing motorunu streetfightere cevirmek isteyen varmi? ben benim zx7r yi streetfightere cevirmek istiyorum, bilgi paylasimi olabilir, degisik fikirler olabilir... ne düsünüyorsunuz? 6-7 sene önce suzuki gsx-r 600 ü yapmistim, fakat ozaman isin cogunu bi usta arkadas...
  6. farostar

izmirden selamlar

cümleten merhaba, izmir-ahmetbeyli de ikamet etmekteyim, yasim 31 ve fotografciyim. almanya da dogudum ve orda yasadim, 2010 da türkiyeye döndüm (bazi konularda türkcem yetersiz kalabilir, pesin pesin söyliyeyim). :) motorsiklete nezaman meraklandim, ilk nezaman bindim inanin hic hatirlamiyorum...

Yeni mesajlar