fare662 kullanıcısının son içeriği

1. F

4 günluk çok km :)

4 günluk tur için tavsiyelerinizi beklıyorum uşak izmir arası 4 5 gün motosikletimle tatile gideceğim motorsikletim küba xcg 150 2013 model 6 bin kmde minimum 700 maximum 1200 km yol yapacagım yanıma neler almalıyım ne gibi tavsiyeleriniz oolur tecrübelerinizle beni aydınlatırsanız sevinirim...
  2. F

mini bike hakkında bilirkişilerden yorum beklıyorum

şu tarz bir mini bike yapmak istiyorum tek kafamı karıstıran nokta ön direksiyon birleşim yerleri nasıl işleyecek bu tiplerde direk bi mil ile baglantı yapıyorlar içinde ne bilye ne yağ var direksiyonu çevirirken nasıl olacak ? nasıl bi sistem yapabilirim bu sistem yapsam direksiyon dönmesı zor...
  3. F

2. el motorun km göstergesi garantiye girer mi

2. el motorun km göstergesi garantiye girer mi abilerim kardeşlerim 2. el aldım ama daha 1 senelik motor 7.200 km de kalmıs kullanıcı hatalı olma ihhtimalı yok hız göstergesi devir saati ve benzin göstergesi çalısıyor ama km ilerlemiyor sayaç yani aldıgımda boyleydi faturası yok burdakı...
  4. F

2012 mondial mh drift

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-ekstrali-ihtiyactan-satilik-2012-mh-drift-134582028/detay/
  5. F

bugün aldığım satışı hemen geri verebilirmiyim

bugün aldığım satışı hemen geri verebilirmiyim bugun araç aldım mesela ama baska ilden aldıgım için ruhsat sigortayı yaptıktan sonra evime gelecek sigortayı yapmadan satış yapabilirmiyim veya sigortayı yaptım ruhsat gelmeden satış yapabilirmiyim ?
  6. F

mondial drift alacağım adam bana birşeyler dedi tercüme edecek var mı :)

mondial drift alacağım adam bana birşeyler dedi tercüme edecek var mı abilerim kardeşlerim motor daha on aylıkmış ama debriyaj sıyırıyordu dedi bende altı yaylı debriyaj balatası taktırdım ufacık bi ses geliyor debriyajdan dedi sizce motorun on ayda debrijayı sıyırması normalmı neden...
  7. F

bu videoyu izlemelisiniz

bu videoyu izlemelisiniz belki defalarca paylaşıldı ama ben her izlediğimde heyecanlanıyorum :D :queen::queen::queen:
  8. F

bakım yaptım motor dahada kötü oldu sebebi ne olabilir??

bakım yaptım motor dahada kötü oldu sebebi ne olabilir?? bugün sabah motorcuya gitdim motorun 2000 bakımı yapılacaktı arka zinciri gerdirdim kendim yagını deiştirdim 900 gr koydum zinciri yağladım freni sıktım ayag stop özellıgını iptal ettim kablolarını topladım fln fln motor boğulmaya...
  9. F

125 mh drift kafa grenajı çalışması nasıl olmuş sizce ?

125 mh drift kafa grenajı çalışması nasıl olmuş sizce ? evde kendim çektim far filmi ve karbon folyoyu toplam masraf 10 tl :queen::queen:
  10. F

bu mont yeterlı koruma sağlarmı acaba ?

http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4Riders-Basic-Tekstil-Ceket-pmu2221.html bu çeketi buldum fiyatıda uygun sizce yeterlı koruma saqglarmı yazın terletir kışın üşütürmu ?
  11. F

29 haziran ehliyet sınavı hakkında

Öncelıkle herkese selamlar... 29 haziran ehliyet sınavı hakkında birşey soracagım sınava girdim ve kazandım. direksiyon sınavları 28 29 temmuz diye bir yazı okudum dogrumu acaba motosikletimle tatile gitmeyi planlamıstım ehlıyetımı alınca tam ramazana denk gelmesi iş yogunlugu arasında güzel bi...
  12. F

Yeni motorum 125 driftim ile aranızdayım...

bugün motorumu almıs bulunmaktayım herkese selamlar ...:king::king: bazı sorularım olacak motorun satışını aldım üzerime baska sehirden ama sigortasını yarın yapacağım bulundugum ilden gidip ruhsatı çıkartabilirmiyim yoksa adresime gelmesinimi bekleyeceğim birde 125 mh driftlerin neredeyse...
  13. F

satıcık mondial 100 mfh siyah

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-sifir-800-kmde-ihtiyactan-satilik-126473817/detay/
  14. F

cup 100 yagını nasıl deiiştirebilirim ve lastik basıncı

cup 100 yagını nasıl deigiştirebilirim kaçlık olmalı ve lastik basıncı nasıl olmalıdır lastık ayarsız giderken etkiliyor gibime geliyor birde arkadaşlar ramazanda motoruma binip 3.5oo kmlik bi tura çıkmayı düşünüyorum 100 lük kupla sıkınmtı yaşarmıyım çıkmadan önce nasıl bakımlar...
  15. F

2013 mondial 100 mfh siyah

2013 mondial 100 mfh siyah motorum var daha 800 km de 1 ay olmadı alalı araba alacagım için satıyorum çizigi sorunu yoktur iletisim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-sifir-800-kmde-ihtiyactan-satilik-126473817/detay/