Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4 günluk tur için tavsiyelerinizi beklıyorum uşak izmir arası 4 5 gün motosikletimle tatile gideceğim motorsikletim küba xcg 150 2013 model 6 bin kmde minimum 700 maximum 1200 km yol yapacagım yanıma neler almalıyım ne gibi tavsiyeleriniz oolur tecrübelerinizle beni aydınlatırsanız sevinirim...
şu tarz bir mini bike yapmak istiyorum tek kafamı karıstıran nokta ön direksiyon birleşim yerleri nasıl işleyecek bu tiplerde direk bi mil ile baglantı yapıyorlar içinde ne bilye ne yağ var direksiyonu çevirirken nasıl olacak ? nasıl bi sistem yapabilirim bu sistem yapsam direksiyon dönmesı zor...
2. el motorun km göstergesi garantiye girer mi abilerim kardeşlerim 2. el aldım ama daha 1 senelik motor 7.200 km de kalmıs kullanıcı hatalı olma ihhtimalı yok hız göstergesi devir saati ve benzin göstergesi çalısıyor ama km ilerlemiyor sayaç yani aldıgımda boyleydi faturası yok burdakı...
bugün aldığım satışı hemen geri verebilirmiyim bugun araç aldım mesela ama baska ilden aldıgım için ruhsat sigortayı yaptıktan sonra evime gelecek sigortayı yapmadan satış yapabilirmiyim veya sigortayı yaptım ruhsat gelmeden satış yapabilirmiyim ?
mondial drift alacağım adam bana birşeyler dedi tercüme edecek var mı abilerim kardeşlerim motor daha on aylıkmış ama debriyaj sıyırıyordu dedi bende altı yaylı debriyaj balatası taktırdım ufacık bi ses geliyor debriyajdan dedi
sizce motorun on ayda debrijayı sıyırması normalmı
neden...
bakım yaptım motor dahada kötü oldu sebebi ne olabilir??
bugün sabah motorcuya gitdim motorun 2000 bakımı yapılacaktı
arka zinciri gerdirdim kendim
yagını deiştirdim 900 gr koydum
zinciri yağladım
freni sıktım
ayag stop özellıgını iptal ettim kablolarını topladım fln fln
motor boğulmaya...
http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4Riders-Basic-Tekstil-Ceket-pmu2221.html
bu çeketi buldum fiyatıda uygun sizce yeterlı koruma saqglarmı yazın terletir kışın üşütürmu ?
Öncelıkle herkese selamlar...
29 haziran ehliyet sınavı hakkında birşey soracagım sınava girdim ve kazandım. direksiyon sınavları 28 29 temmuz diye bir yazı okudum dogrumu acaba motosikletimle tatile gitmeyi planlamıstım ehlıyetımı alınca tam ramazana denk gelmesi iş yogunlugu arasında güzel bi...
2013 mondial 100 mfh siyah motorum var daha 800 km de 1 ay olmadı alalı araba alacagım için satıyorum çizigi sorunu yoktur iletisim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-sifir-800-kmde-ihtiyactan-satilik-126473817/detay/