fancydriver kullanıcısının son içeriği

1. fancydriver

Djı osmo action 4 alınır mı

Kamerayı almakla bitmiyor bu arada. Eğer sosyal medyada kullanacaksanız kamera ekstradan merceğe takmalık filtre seti istiyor, filtresiz ben istediğim canlılığı ve akıcılığı tutturamadım misal. En ucuzu da 2.5k civarı bunların galiba. Sonra kayıtlar uzun sürsün istiyorsan yüksek gb bir sd kart...
  2. fancydriver

Motosiklet Hız Sınırlarının Güncellenmesi Talebi

Bazı arkadaşlar dalgaya vurmuşlar ancak bence bu ciddi bir konu ve dillendirilip bir şekilde gerekli yerlere gitmesi gereken bir konu. Bir diğeri de modern arabalar ile eski arabaların aynı hızlarda sınırlarının olması. Şahin de 120 ile gidiyor, şerit takip, uyuma takip vs vs bir sürü özelliği...
  3. fancydriver

Crf 250 ye Rakip Gelmiş

Tekrar okuyun bence kime "marka fanatiği" demişim net anlaşılıyor bence ama... :) "elini sürmediği motora laf etmeyi pek sever bizim millet başkasının kötü tecrübesinden yola çıkarak" Ben Çinlilere önyargılı olup, alacak durumu olup, gidip Yamaha alan adama laf mı etmişim? Sanırım yazının o...
  4. fancydriver

Crf 250 ye Rakip Gelmiş

Yalnız Çinlilerin kısa sürede bu kadar gelişmesi inanılmaz bir şey, çok etkileyici. Türkiye'de kullanıcıların marka fanatizmi var, elini sürmediği motora laf etmeyi pek sever bizim millet başkasının kötü tecrübesinden yola çıkarak. Ben pek kaale almıyorum, gerçek kullanıcı verilerine...
  5. fancydriver

En Sevdiğiniz Vites Hangisi?

1. vites elbette... ... .. . S1000RR'da. 😈
  6. fancydriver

3000 TL yazlık eldiven önerisi

Motomax'in Garajj indirimleri var, eğer bedeninizi bulabiliyorsanız indirimleri çok iyi. Ben Held kullanıyorum, tavsiye ederim, korumları iyi, malzemesi iyi, güzel hava alıyor, ele oturuyor, daha ne olsundu? :) Diğer markaların indirimleri de çok çok iyi. He ben buradan alıp tecrübe etmedim...
  7. fancydriver

Türkiye’nin Gururu Toprak, MotoGP Arenasında!

Toprak zoru görünce zehir zemberek açıklamar yapmasıyla meşhur zaten, BMW ile de çok yapıyordu bunu. Bence endişeye mahal yok, bu sene zaten bir şey beklememiz lazım, bir kaç kere podyum görse bile müthiş bir başarı olur.
  8. fancydriver

En Kibirli Motosiklet Sürücü Tipleri

Ben Gs sürenlerle hep sohbet ediyorum, sen ne ayaksın olm diyenine rastlamadım. Ancak bu GW sürücüleri çok kibirli oluyor, bir tanesi ile konuşmaya çalıştım, adam bana sümüğünü atmakla atmamak arasında kalıp çekip gitti. Muhtemelen pilottu. :D Kesinlikle GW sürücüleri diyorum.
  9. fancydriver

Rodaj ve İlerisi: Motosikletlerimizden neden memnun olamıyoruz ?

Abi bu dediğin gibi olsaydı Kaan abi de ADV'ci olurdu. :ROFLMAO:
  10. fancydriver

FORZA için Kask Önerisi

İçinde güneş vizörü olan alt seviye kaskları almayın, üzülürsünüz. Zaman geçtikçe yerinde durmamaya başlıyor. Bunun dışında bedeniniz ne bilmem ama akakçe'yi bi takip edin, bedenini bildiğim için 17 bin küsür liraya Agv K6s aldım eşime, üstelik renkli olanlardan. Karve modeli. Üretim tarihi de...
  11. fancydriver

Ekipman Önerisi

Kask tepeden sıkmayacak, sıkıyorsa kask kafa şeklinize uygun değildir. Alından sıkıyorsa beden boyunuz yanlıştır. Alın ve tepe önemli, buralardan sıkmıyor ama yanaklardan çok sıkıyorsa sıkıntı yok, kendisini salıp uygun olan şekle geliyor. Eşimin Agv K6'sı da benim Rpha 71'im de böyle oldu...
  12. fancydriver

250cc’den sonra gecilecek A2 motosikletler

Benim Domi(250) bile aksesuarlarıyla 190 Kg, alışınca kolayca evirip çeviriyorsun ki zargan bi tip bile olsanız kızlar bile evirip çevirebiliyor bu kg motorları, alışkanlık kazanıp güçlenmek gerekiyor. Cb500 kaldı ki daha kısa bir motor, daha çevik bir motordur diye tahmin ediyorum. Honda...
  13. fancydriver

MT THUNDER 4 SV

Benzer kalite mi bilmem ancak önceki kaskım Ls2 rapid idi ve bu kask kafamda kıyamet kopartıyordu, öyle bir gürültü vardı kaskta. Benzer kalitelerse, bu fiyat segmentinde farklılık olacağını sanmıyorum ben. Üst kalite kasklar fark ediyor. Sadece artık 90 üstü hızlarda, rüzgar durumuna göre...
  14. fancydriver

Honda Yıl Sonu İndirimleri

Hornet 500'e mi geliyor? Ya da Transalp şu anda kaç liradan gidiyor?
  15. fancydriver

Ciry grip 2

Islak zeminde kaymaz diye bir şey yok, öyle bir lastik yok zaten. Islak zemin perfonmansı yüksek lastik vardır. Harttt diye asılırsan her motor kayar. Uygun teknikle yapılan frende güzel perfonmansı var bu lastiğin. Ama siz gene de lastiğe güvenmeyin. Frenlemede tek faktör bu değil, pek çok...

Yeni mesajlar