Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Motosiklet.TV
Foto Galeri
İletişim
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
F54 'in en son etkinliği
Ana sayfa
F54
Katılımevim eminevim vb. yerlerden motorsiklet almak mantıklı mı daha önce alan var mı ?
konusundaki
yaşlıveacemi mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Vay be diyerek başlıyorum. Demek kelime oyunları yapıyorlar. 1 - Bankadan 400 k aldığında elinde ki 600 k yı bankaya vermiyorsun. Yani...
1 May 2026
F54
,
Yaya geçidinde duramazsın öyle bir dünya yok
başlıklı konuya cevap yazdı.
çok tehlikeli birşey olur ehliyet iptali sosyal medyada izliyoruz adamın egzoz orjinal polis banane ben ceza yazarım sen git dava aç...
1 May 2026
F54
Daytona 675R Fiyat Sorunsalı
konusundaki
Never4More mesajınıza
Haha
tepkisini verdi.
Birine yazdım ben 1400 e sattım diğer ilanlara yaz dedi(İlanıda kaldırmıyor bu arada).Heralde 1 i satılık.... diğer ilanlar başka eski...
1 May 2026
F54
Katılımevim eminevim vb. yerlerden motorsiklet almak mantıklı mı daha önce alan var mı ?
konusundaki
tommygun mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Ben de ofiste çay kahve, temizlik işlerimizi yapan ablamıza araba aldırttım. 2025 Temmuz'da girdi, Aralık'ta Opel Corsa aldı. Taksitleri...
30 Nis 2026
F54
Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj
konusundaki
Mstfaenes mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Bildiğim kadarıyla; merhum Hazinedar virajı alamayıp tabelaya çarpıyor ,olayın haberini alan başka bir motorcu yetişmeye çalışırken...
30 Nis 2026
F54
Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj
konusundaki
kamyoncumemo mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Ertuğrul Hazinedar diye aratın, eğitimci beyfendi vefat etti bu haftasonu. Eminim çogunuz onun kadar iyi viraja girmiyrosunzudur. Bir...
30 Nis 2026
F54
,
başlıklı konuya cevap yazdı.
en temizi banka kredisi/kredi kartı evim sistemleri alacağınız araç'ın cebinizde %50 si varsa mantıklı gibi duruyor
30 Nis 2026
F54
konusundaki
Soluk78 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Peşinatla başlatılan sistemlerde faizin enflasyona saklandığı ve kredi çekmekten daha zarara soktuğunu hatırlıyorum. Şu vidyoda anlatıyordu:
30 Nis 2026
F54
konusundaki
Bergson mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Yani ben şimdi bu adamlara africa için ben size ayda 50k veriyorum desem yada işte 200 k peşin versem 6 ay sonra bana bu motorun...
30 Nis 2026
F54
konusundaki
GazlayanAdem mesajınıza
Haha
tepkisini verdi.
6 yıl önce 1 tl veriyordun ve bundan şikayetçisin ama 6 sene sonra o motoru hala 350bin tl'ye alabileceğine inanıp bok bile alsak bu...
30 Nis 2026
F54
konusundaki
GazlayanAdem mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
sence şu mantıklı mı arkadaşım? matematik ortada. 4 işlem. ilkokulda öğretiyorlar. 350bin tl'lik motor 4.375 tl taksitle 80 ay sonra...
30 Nis 2026
F54
250cc günlük uzun yol için motor tavsiyesi
konusundaki
uurrdmrr mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Vallahi Kadıköy'e sabah giderkende akşam Kadıköy'den dönerkende hiç motorcu 54 plaka birisiyle karşılaşmadım hepsi neredeyse arabayla...
30 Nis 2026
F54
Motosikletin yakıtını en çok hangi parça etkiler?
konusundaki
vlad1462 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
adam tüketimim yüksek, nasıl düşürürüm demiyor. mevcut tüketimi nasıl daha iyi yaparım diyor. bilgisi olana soru soruyor. forumda kaç...
30 Nis 2026
F54
Honda Türkiye’de Motosiklet Üretimine Resmen Başladı
konusundaki
arndiol mesajınıza
Haha
tepkisini verdi.
piyasada artık "TR üretimi ve Yurtdışı üretimi" diye 2ye ayrılmış çift fiyatlandırma olacak :D
30 Nis 2026
F54
Honda Türkiye’de Motosiklet Üretimine Resmen Başladı
konusundaki
tommygun mesajınıza
Haha
tepkisini verdi.
Cehennem diye bir yer varsa Kolaçan Mevlüt, Moto Rhino ve İstasyon Mustafa ile aynı masada oturup muhabbetlerini dinlemeye maruz...
30 Nis 2026
Yeni mesajlar
Diziler, filmler ve Triumph
En son: espresso
9 dakika önce
Moto Sohbet
regal raptor daytona&classic 125 istiyorum alınır mı
En son: byOzturk
Dün 19:18 da
Moto Sohbet
B
10w-30 Scooter Yağ Tavsiyesi