Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel içerik
Bende bazen film dizilerde gördüğüm motosikleti merak ediyorum
IMCDb.org buradan filmi yazıp filmde gözüken ve oynayan tüm araçlar gözükebiliyor
Şu an ki motorum misal çok başarısız neredeyse hiç film ve dizi de oynamamış 🤷♂️
Telefonda UMA asla fiyat paylaşmıyor hatta telefonu açan kişilerin evlerinden çalışan sadece şikayetlerinizi not düşme yetkisi olan kişiler olduğunu sanıyorum
Uma portal giriş yetkisi olan bir bayi fiyatları çıkartabilir. Karşı taraf %100 kusurlu ise serviste yaptırmak daha avantajlı olur o...
Bu listeye cb750 hornet eklenebilir
Piyasa ne alemde bilmiyorum ama 300k 5bin km altı 700clx çok pahalı bir tercih olur. daha 2 ay önce 200-220ye veriyorlardı 5-6bin km de olanları
Eski motorum olur kendileri güzeldir. Piyasası olmamasından dolayı ilan fiyatları yanıltıcıdır %20 %30 altını...
doğru bende ilk banka bilgilerini kontrol etmiştim limitpart gözüküyor ancak site hiç güncel değil bir çok kod yok olanlarda stok dışı
Yine hüsran yine hüsran
Geçen seneki fuarda limitpartsdaki arkadaşa özellikle demiştim ki orijinal filtre bulamıyoruz orijinal dense de emin olamıyoruz
Kartvizitini vermişti ara bölgendeki distribütöre yönlendiririz diye otomotostore'i şimdi duyuyorum, yeni mi açtılar acep
Bilgisayar windows 10 ve üstü olması lazım yoksa görmeyebilir sd kart ile deneyin derim
W11 de thunderboltdan bağlayınca hem sarj oluyor hemde içindeki verileri görebiliyorum
Sorun servisinizde gibi, markalar servislere çok aşırı düşük saçma sapan ücretler veriyor bu sebeple servisler külfetli işleri yapmak istemiyorlar
Misal CFMoto 450SR'ın yağ soğutucu değişimi için servise ödediği işçilik ücreti 90TL gibi komik bir rakam ama işine ve ustalığına laf sürdürtmek...
Araç üzerinde rehin olacağı için pert durumunda kasko/sigortadan gelen para önce firmaya gider ve kalan borç kapanır akabinde kalan ücret sözleşme sahibine ödenir. Perte çıkarmadığınız sürece sıkıntılı olan bir iş yok. Kaskoda daimi mürtehin ( rehin ) zorunlu tutuluyor, bankadan araç kredisi ile...
1 yılı geçkindir kullanıyorum. 4k 120hz de 50dk civarı kayıt yapar der, oda reelde 35dk civarını geçmez ama instagram hatta youtube için bile gereksiz yüksek kaliteler bunlar
4k 30fps tek sarjla gündüz 2 saati az geçkin kayıt yapabiliyor. 1080p 30fps 2 saat çekimle daha %80 sarjı vardı geçen gün
Dji osmo action 4 kullanıyorum advanture paket almıştım. Piyasasını bilmiyorum ama advanture paket alabiliyorsanız onu tercih edin derim
Eğer 2side paket olmayacak tek ürünün kendisi olacaksa sıfır ürün her zaman daha mantıklı. Nukrotech de orijinal ekipmanlarına benzer aparatları bolca var...
Resimdeki peşinatsız yazısını görmemişim kusura bakma
Haklısın peşinatsız olarakta var
Peşinat vermeyince de var sistemleri örnek tablo vardı bulamadım. Misal 5 ay 5bin taksit sonrası 10 ay 32.5bin 32.5bin olarak yapıyor
Clickbait yapmadan yazarsa anca senin benim gibi araştıran yada çevresinde...
Hocam bu reklamlar clickbait gibi düşünün, sizden 140bini + %7 dosya masrafını peşinen alıyor, taksiti 4375 ile başlatıyor sonrasında 15-18-22 ay vade ile sonlandırıyor. Vadeler sizin aylık ödeme miktarınıza bağlı. Misal diyorum ilk 5 taksit ( finansman sağlanana kadar ) 4375 sonrasındaki 10...