ezuer 'in en son etkinliği

• ezuer
    ezuer mt25 aldım ama konusundaki nabukat mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    hayırlı olsun birader, baktım kimse yok yavaştan acele etmeden dikkatlice eve gel
  • ezuer
    ezuer mt25 aldım ama konusundaki jonvolkan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    O vakit çok sakin ve temkinli olmakta fayda var. Mümkünse yolu uzatacak da olsa trafiğin daha sakin olacağı güzergahları kullanırsınız.
  • ezuer
    ezuer , mt25 aldım ama başlıklı konuya cevap yazdı.
    teşekkür ederim sağ olun arkadaslarda isinde gücünde gelirler mi emin değilim. gelmezlerse iş bana kalacak.
  • ezuer
    ezuer , Moto Sohbet forumunda mt25 aldım ama başlıklı bir konu başlattı.
    arkadaşlar 5-6 ay Spontini 110 deneyimim var. Vitesli motor kullanmayı biliyorum ama aktif olarak kullanmıyorum. Pazartesi MT-25’i...
  • ezuer
    ezuer , pcx vs mt25 başlıklı konuya cevap yazdı.
    arkadaşlarım da naked, racing falan var. gezmeye çıksam pcx sarmaz ondan mt istiyorum. pcxi de hem kurye hem gündelik hayatta kullanırım...
  • ezuer
    ezuer pcx vs mt25 konusundaki arndiol mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    nk250 neden girdi reis bu senaryoya, spontini üzüyorsa seni nk250 kanser eder :D
  • ezuer
    ezuer pcx vs mt25 konusundaki yagizs1 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Honda dio da düşünebilirsiniz. Eğer ki spontininiz sorun çıkarmıyorsa onunla devam edebilirsiniz. Her hafta arıza çıkartıyorsa 10 20 bin...
  • ezuer
    ezuer pcx vs mt25 konusundaki DPFTA mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Mantık kazanır. Kalple hareket edince beyin rahat durmaz, her fırsatta "sana demiştim, keşke" dedirtir. Ancak akılla hareketlerde...
  • ezuer
    ezuer , pcx vs mt25 başlıklı konuya cevap yazdı.
    mt25i istiyorum ama spontini de zor oluyor. kalp mtyi beynim pcxi istiyor. arada kaliyom işte 1778787225 Dostlar kalp “MT” diyor, beyin...
  • ezuer
    ezuer pcx vs mt25 konusundaki gariban motorcu mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    spontini güç bela dahi olsa eğer yürüyorsa devam et o motorla kuryeye 1 kez genç oluyorsun al mt yi eğer spontini yarın oburgün pert...
  • ezuer
    ezuer pcx vs mt25 konusundaki burak r25 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Gezmekte istiyorsam ve işimide devam ettirmek istiyorsam 250 CC sukuter alırdım. Çantalar değişebiliyor zaten hem uzun yola çıkardım hem...
  • ezuer
    ezuer pcx vs mt25 konusundaki myagdi mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    motosiklet hobimle ilgili canımı en çok yakan masraf, zorunlu trafik sigortasına ödediğim para. paket işine ayrı, hafta sonu gezmesine...
  • ezuer
    ezuer pcx vs mt25 konusundaki arndiol mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Ne istediğine bağlı. Boş zamanında çıkıp gazladığında keyif mi almak istiyorsun yoksa çalışırken daha rahat mı olmak istiyorsun. bunun...
  • ezuer
    ezuer pcx vs mt25 konusundaki clavius mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    PCX in bu Türkiye montajlı varyantı hala satıyorlarsa mantıklı olabilir. Bir problemi çıksa bile honda garantisinden yaptırıp işinizi...
  • ezuer
    ezuer , Moto Sohbet forumunda pcx vs mt25 başlıklı bir konu başlattı.
    Arkadaşlar başlık saçma gelebilir evet ama sorum biraz farklı. Şu an kuryelik yapıyorum, Spontini 110 kullanıyorum. Yaz geldiği için...

Yeni mesajlar