Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Motosiklet.TV
Foto Galeri
İletişim
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
ezuer 'in en son etkinliği
Ana sayfa
ezuer
mt25 aldım ama
konusundaki
nabukat mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
hayırlı olsun birader, baktım kimse yok yavaştan acele etmeden dikkatlice eve gel
22 May 2026
ezuer
mt25 aldım ama
konusundaki
jonvolkan mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
O vakit çok sakin ve temkinli olmakta fayda var. Mümkünse yolu uzatacak da olsa trafiğin daha sakin olacağı güzergahları kullanırsınız.
22 May 2026
ezuer
,
mt25 aldım ama
başlıklı konuya cevap yazdı.
teşekkür ederim sağ olun arkadaslarda isinde gücünde gelirler mi emin değilim. gelmezlerse iş bana kalacak.
22 May 2026
ezuer
,
Moto Sohbet
forumunda
mt25 aldım ama
başlıklı bir konu başlattı.
arkadaşlar 5-6 ay Spontini 110 deneyimim var. Vitesli motor kullanmayı biliyorum ama aktif olarak kullanmıyorum. Pazartesi MT-25’i...
22 May 2026
ezuer
,
pcx vs mt25
arkadaşlarım da naked, racing falan var. gezmeye çıksam pcx sarmaz ondan mt istiyorum. pcxi de hem kurye hem gündelik hayatta kullanırım...
15 May 2026
ezuer
pcx vs mt25
konusundaki
arndiol mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
nk250 neden girdi reis bu senaryoya, spontini üzüyorsa seni nk250 kanser eder :D
15 May 2026
ezuer
pcx vs mt25
konusundaki
yagizs1 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Honda dio da düşünebilirsiniz. Eğer ki spontininiz sorun çıkarmıyorsa onunla devam edebilirsiniz. Her hafta arıza çıkartıyorsa 10 20 bin...
15 May 2026
ezuer
pcx vs mt25
konusundaki
DPFTA mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Mantık kazanır. Kalple hareket edince beyin rahat durmaz, her fırsatta "sana demiştim, keşke" dedirtir. Ancak akılla hareketlerde...
15 May 2026
ezuer
,
pcx vs mt25
mt25i istiyorum ama spontini de zor oluyor. kalp mtyi beynim pcxi istiyor. arada kaliyom işte 1778787225 Dostlar kalp “MT” diyor, beyin...
14 May 2026
ezuer
pcx vs mt25
konusundaki
gariban motorcu mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
spontini güç bela dahi olsa eğer yürüyorsa devam et o motorla kuryeye 1 kez genç oluyorsun al mt yi eğer spontini yarın oburgün pert...
14 May 2026
ezuer
pcx vs mt25
konusundaki
burak r25 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Gezmekte istiyorsam ve işimide devam ettirmek istiyorsam 250 CC sukuter alırdım. Çantalar değişebiliyor zaten hem uzun yola çıkardım hem...
14 May 2026
ezuer
pcx vs mt25
konusundaki
myagdi mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
motosiklet hobimle ilgili canımı en çok yakan masraf, zorunlu trafik sigortasına ödediğim para. paket işine ayrı, hafta sonu gezmesine...
14 May 2026
ezuer
pcx vs mt25
konusundaki
arndiol mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Ne istediğine bağlı. Boş zamanında çıkıp gazladığında keyif mi almak istiyorsun yoksa çalışırken daha rahat mı olmak istiyorsun. bunun...
14 May 2026
ezuer
pcx vs mt25
konusundaki
clavius mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
PCX in bu Türkiye montajlı varyantı hala satıyorlarsa mantıklı olabilir. Bir problemi çıksa bile honda garantisinden yaptırıp işinizi...
14 May 2026
ezuer
,
Moto Sohbet
forumunda
pcx vs mt25
başlıklı bir konu başlattı.
Arkadaşlar başlık saçma gelebilir evet ama sorum biraz farklı. Şu an kuryelik yapıyorum, Spontini 110 kullanıyorum. Yaz geldiği için...
13 May 2026
Yeni mesajlar
M
İlk motor
(1 Viewer)
En son: Mototiger39
47 dakika önce
Moto Sohbet
Toprak MotoGP de ne yapar sizce
En son: anilberkk.umut
51 dakika önce
Moto Sohbet
V
OFROAD CROSS TRAFİĞE ÇIKAR MI
(1 Viewer)
En son: vanilla
Bugün 01:32
Enduro - Off Road
V
RKS Blackwolf 250 nasıl ?
En son: vanilla
Bugün 01:22
Enduro - Off Road
Bajaj Pulsar N250 Garanti Sorunu: 6.700 km'de Motor Bloğu Açılması ve Servis Hukuksuzluğu
En son: Osm@n
Dün 23:25 da
Moto Sohbet
Ana sayfa