Ezel Yüce kullanıcısının son içeriği

1. E

Drift L Rolanti sorunu

pz30 karbüratör takarak işi komple çözdüm kesici bile yok artık. Depodan yakıtın geldiği plastik yuvayı söktüm benzin pompası ve kablo şamandıra hepsini çıkardım depodan düz hortum ve hortum arası vana ile karbüratöre bağladım karbüratörlede üst kapak arasına orjinalden gelen fiber contadan...
  2. E

Drift L Rolanti sorunu

O taraflarda bi problem yok
  3. E

Drift L Rolanti sorunu

aküyü şarj ediyor onda bi problem yok daha motor 8500kmde statörde bi problem olacağını bilemiyorum benimde şüphem gaz kelebeği tarafı aslında bunlarda enjeksiyonu çıkarıp depodanda düz hortum çekip karbüratör takamaz mıyız
  4. E

Drift L Rolanti sorunu

yaşadığım yere yakın tamirci bayağı uzak götürmeye korkuyorum yolda kalırım diye 1765698679 2024 1765698725 Daha yeni oldu kışa bağlı olabilir aküde zayıfladı uzun süre çalıştırmayınca
  5. E

Drift L Rolanti sorunu

Motosikleti gaz vermeden çalıştıramıyorum çalışınca 3000 4000 devirlerde çalışıyor egzozdan duman ve patırtı geliyo sarsıntılı çalışıyor yani ne yapmam lazım 1765647292 Oksijen sensörü buji enjektör hepsini değiştim yine aynı arıza ışığıda yanıyor yüksek devirde sıkıntı yok ama
  6. E

Drift L karbüratöre çevirme

Benzin pompasını iptal edip düz hortum çeksen enjeksiyon parçalarını rolanti sensörü gaz kelebeği sensörü enjektör kablosu bunları söküp enjeksiyonu çıkarıp mh driftin manifoldu bide karbüratör taksak bence çalışır orjinal beyinide hiç ellemesek mantıkta ateşlemenin gitmemesi lazım ama avans...

Yeni mesajlar