Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pz30 karbüratör takarak işi komple çözdüm kesici bile yok artık. Depodan yakıtın geldiği plastik yuvayı söktüm benzin pompası ve kablo şamandıra hepsini çıkardım depodan düz hortum ve hortum arası vana ile karbüratöre bağladım karbüratörlede üst kapak arasına orjinalden gelen fiber contadan...
aküyü şarj ediyor onda bi problem yok daha motor 8500kmde statörde bi problem olacağını bilemiyorum benimde şüphem gaz kelebeği tarafı aslında bunlarda enjeksiyonu çıkarıp depodanda düz hortum çekip karbüratör takamaz mıyız
yaşadığım yere yakın tamirci bayağı uzak götürmeye korkuyorum yolda kalırım diye
1765698679
2024
1765698725
Daha yeni oldu kışa bağlı olabilir aküde zayıfladı uzun süre çalıştırmayınca
Motosikleti gaz vermeden çalıştıramıyorum çalışınca 3000 4000 devirlerde çalışıyor egzozdan duman ve patırtı geliyo sarsıntılı çalışıyor yani ne yapmam lazım
1765647292
Oksijen sensörü buji enjektör hepsini değiştim yine aynı arıza ışığıda yanıyor yüksek devirde sıkıntı yok ama
Benzin pompasını iptal edip düz hortum çeksen enjeksiyon parçalarını rolanti sensörü gaz kelebeği sensörü enjektör kablosu bunları söküp enjeksiyonu çıkarıp mh driftin manifoldu bide karbüratör taksak bence çalışır orjinal beyinide hiç ellemesek mantıkta ateşlemenin gitmemesi lazım ama avans...