eyupsivrikay kullanıcısının son içeriği

1. E

Motoay'dan yedek parça alınır mı?

Cbr125 için far dahil kafa demiri,kafa grenajları alacağım yedek parça konusundada pek bir bilgim yok acaba motoay bu konuda güvenilir mi?
  2. E

Cbr125 Egzoz sesi toklaştırma

İyi günler,egzozumun sesini toklaştırmak istiyorum,dün yoldan geçerken bir tane cbr125'de gördüm orjinal egzoz ama sesi baya toktu ben de egzozumu nasıl böyle yapabilirim?
  3. E

Motosikletli 112 Olmak

Aramızda Motosikletli 112 olan var mı acaba?Var ise mesleği hakkında biraz bilgi verebilir mi?(Nasıl olunur,maaşları vs.)
  4. E

Yağmurda Motorsiklete Ne Zararlar Gelebilir?

Bir kaç haftadır branda işini sürekli erteliyodum bugün çok şiddetli yağmur yağmaya başladı dolu ile birlikte motorum ne gibi zararlar görebilir?(CBR 125)
  5. E

Lastik Öneri

İlk motorum cbr125'te arka lastiği bitik ön lastiği ise bayat cbr125 için hangi lastikleri önerirsiniz?Uygun fiyata.
  6. E

2015 Model PCX125 Alınır mı?(Yardım)

İyi günler,sanırım ilk motorum pcx125 olucak gibi 16 yaşındayım.2. el 2015 model 22.000 km de pcx125 buldum fiyatı 11.000 tl,akşam bakmaya gideceğiz sizce bu fiyata alınır mı bu motor alınırsa akşam gittiğimizde motorun nelerine dikkat edeyim.Pek fazla bilgim yok çünkü,şimdiden yardımınız için...
  7. E

Mondial RX1İ Evo Alınır mı?

Abilerim,ablalarım,kardeşlerim merhaba forumda ilk yazım bu.Sizden tecrübelerize dayanarak fikir almak istiyorum.16 yaşındayım lise öğrencisiyim rx1i çok hoşuma gitti sizce alınır mı?Alanlar var mı?2 kişi almayı düşündüğümüz için bayii 12.000 tl'ye satabileceklerini söylediler.