eyüp ensar kullanıcısının son içeriği

1. eyüp ensar

Ön amatisör yağı ne kadar olmalı

Problemde bu ya çıkan yağ çok az
  2. eyüp ensar

Mondial sfc cup motor
  3. eyüp ensar

Oda internetten alınanları söylüyor 300 ila 600 diyor
  4. eyüp ensar

Merhaba motorsikletimin ön amartisör yağlarını değiştireceğim ancak ne kadar yağ koymam gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok
  5. eyüp ensar

50cc b ehliyet

Yaklaşık 30dk önce çevirmeye girdim b sınıfı ehliyetim var ekipmanım tam polis bana sürücü kursundan eğitim alman lazım dedi doğru mu? Daha önce böyle birşey yaşamadım 3 senedir bu motoru kullanıyorum hiçbir polis bana böyle birşey demedi
  6. eyüp ensar

Gidon aynası hakkında

Dün sonunda girdim bişey demediler ama incelediler
  7. eyüp ensar

Gidon aynası hakkında

Bende alışmaya çalışıyorum trafikte bakmaya devam edersem birine giricem gibi 🙂
  8. eyüp ensar

Gidon aynası hakkında

Herhangi birşey yapmama gerek yok biraz boyum uzun ama kafamı azıcık eydiğim an görebiliyorum
  9. eyüp ensar

Gidon aynası hakkında

Ben aynayı ciddi anlamda kullanıyorum o yüzden aşa değil yukarı doğru henüz çevirmeye girmedim bakalım birşey diyecekler mi 1760707065 Bir ara fabrika çıkışı 125cc olarak çıkan bir mh drifte ruhsatta 135cc geçiyor diye yetersiz ehliyetten ceza yazmışlardı şaşırmıştım 1760707178 O zaman...
  10. eyüp ensar

Gidon aynası hakkında

Aynalarımı hiç sökmedim şu zamana kadar arada oldu tabi mecbur kaldığımdan ancak klavuzlu aynalar hem kötü duruyor hemde sürekli gevşediği için gidon aynası aldım ve taktım camları normal mavi fln değil muaynede bir sıkıntı olmuyormuş ama polis ceza yazar mı?
  11. eyüp ensar

İlginç bir arıza yaşıyorum

Bütün şase kablolarını kontrol edeyim o zaman
  12. eyüp ensar

Galiba ilgi istiyor
  13. eyüp ensar

Merhabalar bir cup motorsikletim var 3 senedir kullanıyorum 22k kilometere yaptım ve ilk defa böyle bişey gördüm 1.5 ay önce statör yandı ve siboplarla beraber değişti ancak son birkaç haftadır şöyle bişey yaşama başladım motorsiklet pislendiğinde soğukken marş almıyor yani dönüyor ama ateşleme...
  14. eyüp ensar

Vezirköprü Motofest'e gitmek için bir cup motorsikletle uzun yola çıktım

Motorsiklet düşük cc ise düz yolda cidden sıkılıyor insan Ama benim gibi sırf viraj yapmak için cup motora asfalt lastiği takanlar içim virajlı yollar çok eğlenceli oluyor
  15. eyüp ensar

Vezirköprü Motofest'e gitmek için bir cup motorsikletle uzun yola çıktım

Eskiden nasıldır siz daha iyi bilirsiniz tabiki ancak artık yeni nesile uydu bütün festivaller tabi herşey gibi onlarda değişti 1753826300 Yine çorumdan çıkıp samsuna gitmeyi çok istiyorum ancak şu ana kadar nasip olmadı inşallah bir gün bunu da yapıcağım

Yeni mesajlar