Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaklaşık 30dk önce çevirmeye girdim b sınıfı ehliyetim var ekipmanım tam polis bana sürücü kursundan eğitim alman lazım dedi doğru mu? Daha önce böyle birşey yaşamadım 3 senedir bu motoru kullanıyorum hiçbir polis bana böyle birşey demedi
Ben aynayı ciddi anlamda kullanıyorum o yüzden aşa değil yukarı doğru henüz çevirmeye girmedim bakalım birşey diyecekler mi
1760707065
Bir ara fabrika çıkışı 125cc olarak çıkan bir mh drifte ruhsatta 135cc geçiyor diye yetersiz ehliyetten ceza yazmışlardı şaşırmıştım
1760707178
O zaman...
Aynalarımı hiç sökmedim şu zamana kadar arada oldu tabi mecbur kaldığımdan ancak klavuzlu aynalar hem kötü duruyor hemde sürekli gevşediği için gidon aynası aldım ve taktım camları normal mavi fln değil muaynede bir sıkıntı olmuyormuş ama polis ceza yazar mı?
Merhabalar bir cup motorsikletim var 3 senedir kullanıyorum 22k kilometere yaptım ve ilk defa böyle bişey gördüm 1.5 ay önce statör yandı ve siboplarla beraber değişti ancak son birkaç haftadır şöyle bişey yaşama başladım motorsiklet pislendiğinde soğukken marş almıyor yani dönüyor ama ateşleme...
Motorsiklet düşük cc ise düz yolda cidden sıkılıyor insan
Ama benim gibi sırf viraj yapmak için cup motora asfalt lastiği takanlar içim virajlı yollar çok eğlenceli oluyor
Eskiden nasıldır siz daha iyi bilirsiniz tabiki ancak artık yeni nesile uydu bütün festivaller tabi herşey gibi onlarda değişti
1753826300
Yine çorumdan çıkıp samsuna gitmeyi çok istiyorum ancak şu ana kadar nasip olmadı inşallah bir gün bunu da yapıcağım