Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar uzun bir araştırmadan sonra motorumun bu olduğuna karar verdim. Elimdeki MT-07'yi satıp bir tane İzmir veya Manisa'dan Yamaha Virago 750 arıyorum. Bana bu işimde yardımcı olacak İzmir veya Manisa'dan iyi usta tavsiyelerinizi bekliyorum. Şu motorun bi tatlılığına bakın.
Yav bu...
Öncelikle herkese iyi günler. Yamaha Virago 750 nâm-ı diğer XV750. İzmir veya Manisa'dan satan biri varsa bana ulaşabilirse çok memnun olurum. Numaram: 0506 509 0043
İsmim: Eymen
Öncelikle herkese iyi yıllar. tekerinizin düz basması dileğimle.
Bu stunt motoru denen şey için ne gerekir? Motor ile trafiğe kapalı alanda çok güzel eğlendiklerini görüyorum. İzmir'de yapmak için iyi bir usta nereden bulunabilir?
http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-circuit-horguclu-spor-deri-ceket-pmu3113
Herkese iyi günler. Linkini attığım mont çok aklımı kurcalıyor. Fiyatı çok cazip. Kalitesi nasıldır? Alıp kullanan var mı? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.