Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaslar
Bugun motoru tamirden aldım ama bi sorun olustu Motor Frene Basınca Mars Moturundan ses gelıyo ve Çalısıyor Gibi arka yada on Fark etmemıyor .Kontak Açık Şekılde Motor Çalısmadan Frene Basında Mars Alıyor Koldan Hafif Gaz Verınce Çalısıyor Anlamadm Gitti.. Mars Tusuna Basmadan...
S.a Arkadaşlar
1 ay Oldu Scooter Aldım Yıben YB125t ..Motorda 1 veya 2 kişi 90 km Fazla Başmıyor Makina ..Normalde 110-120 Falan Gormesı Gerek Tek ama Cıkmıyor.Motorda 150 Karburator Var ama Değişen Bişe Yok hız Olarak Aldıgımda Boyleydi 4 Zamanlı Motor
Mondial Rs150-HS150
Ramzey 150cc
Aynı...
Selamün Aleyküm Arkadaslar Bi Botor Aldım 1 Hafta Olmadı 2 Cİ el sorun Vermeye Basladı Yardımlarınızı Beklıyorum Thank You
Dikkat: Deneyimi veya Bu İşi Yapan Uzman Arkadaslar Cevaplarsa Memnun Olurum Saygılarımla
Bi anda Tum elektirk gidiyor kafasına gore Farlar ,gösterge, ampuller saglam...
Arkdaslar Sa Oncelıkle Yardımcı OLan Arkadaslara Tessekkur ederim..
Gece Motor Bi Farları fALAN kONTROL edem dedim Aç Kapa Misali ..Bi anda Tum elektirk gitti Farlar ,gösterge,uzun kısa farlar,4'luler vede kontak:sunny: Motor Mars basmıyo,akude sıkıntı yok zenon var var tusu ayrı onda bi...