extagon kullanıcısının son içeriği

1. extagon

Anlamadığım olay

adam bajaj alıyor kırk türlü sorunla boğuşuyor o kadar para verip. ben 1.500 liraya 80 binde agility alıyorum benzinden başka masraf etmiyorum. aradaki performans farkıda 10 kmh ancadır. bu bacacılar ne yapmak istemektedirler amaçları nidir? sanırsam olay a noktasından b noktasına gitmekten...
  2. extagon

Ön paneli sprey boyayla boysam?

direk gri sprey boyayı bassam kötü olur mu?
  3. extagon

Küçük alanya gezim SS'li

havanun mükemmelliğini fırsat bilip 1 haftadırda olduğu yerde tembel tembel takılan agilitimin boğazına biraz benzin kaçıram dedim. bir kaç yeni model bw's ye plakamı ezberlettikten sonra sahile gittim. sonra kaleye doğru; 80 binde kereta [/url] ---------- Mesajlar birleştirildi -...
  4. extagon

1 depo benzinine yarışıcaz fizy vs agility

arkadaş 2. el benim motorun ayarında fizi almış. ne diyorsunuz katılsam mı :D
  5. extagon

Motosikletime konulan yağ

bu gün scooterimin yağını değiştirdim. adam içeri gitti elinde bidonla geldi. üstünde bişey yazmıyor. ve koyduğu yağ çok koyuydu? acaba çıkma yağ mı kullandı.?
  6. extagon

scooter için nasıl bir kask?

full face komik durur kanımca. yarım kask mı çene açılır mı?
  7. extagon

Yarın a2 direksiyon sınavım var!

sabahın 9 unda benimki. trafiğe çıktığımızdaki güzarhağı ezberleyemedim. baya karışık yollar. yanlış yola saparsam kalır mıyım?
  8. extagon

Pompacının yaptığı ayıp

benim hurda agility ile benzinliğe gittim. ben depoyu açmak üzere inerken bi tane merso c180 yanaştı. benim taraftaki pompayı bıraktı arabanın oraya geçti. önce ona koydu sonra bana döndü. ama döndüğünde ben yoktum. 10 liralık benzin alacaktım. şimdi opet düşünsün.....
  9. extagon

Kymco agility 125 marş kavrama

sanayide ustanın biri marş kavramaya 140 lira fiyat çekti sizce yaptırmalı mıyım? internette fiyatı 50 tl? https://www.motorsikletyedekparcasi.com/AGILITY-MARS-KAVRAMA-A,PR-10861.html

Yeni mesajlar