evilded kullanıcısının son içeriği

1. evilded

Şile yolunda cüzdanımı düşürdüm.

Değerli dostlar, Bugün şile otoyolunda İstanbul-Şile yönünde cüzdanım montun cebinden uçmuş, bu güzergahı kullanacak arkadaşlardan bulmaları halinde bana ulaştırmalarını rica ederim.
  2. evilded

Kasko ve Sigorta şirketlerinin eksik değer ödemesi hakkında mahkeme kararı.

Değerli motosiklet severler, Ekim 2016 yılında adıma kayıtlı Kawasaki Zx636 motosikletim çalınmıştı, kasko firması tarafından ödenen miktar kazalı motor fiyatından bile düşük olduğundan yasal işlem başlatmıştım. Malum fiyatlar uçtu gitti... Açtığım dava geçtiğimiz aylarda sonuçlandı, emsal...
  3. evilded

2013 Model Kawasaki zx636 Üsküdar'dan Çalındı.

2013 model kawasaki zx636 model motosikletim 14.10.2016 tarihinde üsküdar/ istanbul'dan çalındı. Gören duyan olursa iletişime geçsin. Teşekkürler. Tel: 0543 247 79 79
  4. evilded

Ehliyetsiz araç kullandırma Cezası İptali İçerir.

Sevgili motor severler, Geçtiğimiz aylarda bilgim dışında motosikletim kullanılmıştı, kullanan kişi ehliyetsiz araç kullanmadan 1,609,00TL ceza yemiş idi, aynı şekilde araç sahibi olarak bana da 1.609Tl ceza geldi. Yaptığım itiraz neticesinde ceza kaldırılmıştır. Emsal olması açısından...
  5. evilded

Motosiklet Tutkusu Ölümle Bitti...

Şahsen Instagramdan takip ettiğim motosiklet kullanıcısıydı, güzel viraj videoları vardı, kaza sonucu vefat etmiş. Allah Rahmet eylesin... Motosiklet Tutkunu Genç Hayatını Kaybetti...
  6. evilded

Uzun yol Sorunsalı (Hayatta kalmak vs Radar)

Bilindiği üzere bir bayramı daha geride bıraktık, pek çoğumuz bir yerlere,eş-dost, akraba ziyareti yahut tatile gitmiştir. Tatil iyi hoş ancak yollardaki radarlar, polis çevirmeleri bazen en boş anımızda, bazen araç sollarken hız sınırının 5-10km üstünde yakalayabiliyor. Trafikten sıyrılma...
  7. evilded

Bostancı Sahilde Kaza (Full Face Kask neden gerekli)

Sahilde dolaşırken saat 16:15 civarı kazaya denk geldim, arkadaşa yardımcı olduk. Çarpan siyah jip kaçmış. Yaralının durumu çok kötü değil ancak iyi de değil.i. Kafasında teneke kasklardan vardı kaşının üzerine darbe aldı sanıyorum kaskın o kısmı çatlamış ve kafasından kan geliyordu bilinci...
  8. evilded

Trafik Sigortası Fiyat Sorunsalı

Herkese selamlar, Yamaha Delight 115cc scooterim var , geçen sene Halk Sigorta 250TLye yaptırmıştım bu yıl en düşük 420TL, hiç kazam yok hasarsızlık indirimi beklerken karşımıza çıkana bak. Benzer sorunla karşılaşmış olan var mı? Ne yapılabilir? scooter 4000TL sigorta 500TL.
  9. evilded

Ankara - İstanbul arası motor taşıma

Arkadaşlar merhaba, Yeni alacağım kawasaki zx636 yi ankaradan istanbula taşımam gerekiyor, havalar soguk,yol 450-500km. havadaki kara bulutlar gibi düşünceler dolanıp duruyor sürsemmi yoksa otobüsle mi getirsem , bu durumda otobüsle getirmek mantıklı, daha once konu acilmis okudum baktim , giden...
  10. evilded

İnanılmaz kazada arabaya çarpan motorcu arabanın üzerinde durdu!!! (Video)

Rusya'da bir otomobildeki kamera ile anbean kaydedilen kaza görüntüleri izleyenleri hayrete düşürdü. Rusya'nın Koroleva köprüsünde gerçekleşen kazada yolun sol şeridine çıkmaya çalışan otomobile arkadan hızla gelen motosikletin çarptığı görülüyor. Kazayı asıl ilginç kılan ise otomobile çarpan...
  11. evilded

Yamaha d'elight aldım.

Tipi oldukça hoşuma gitti klasik tarzı ilk tercihim kahverengiydi ancak. O rengi mevcut değilmiş. Beysz rengini aldım. Yakıt olarak 20tlye 160km gitti ilk benzinle genelde artçılı gezmek zorunda kaldım rodajda olsamda Süspansiyonlar iyi, kontrol güzel. Sym fiddle düşünüyordum ancak kalite...
  12. evilded

Medical Park Önü Kaza-13.04.2014

Forumumu üyesi Nsn üye adlı Aydın Kaya arkadaşımız dün gece 02:00-04:00 arasında İstanbul Göztepe medical Park- Optimum civarında kaza yapmıştır. Önüne kıran araca arkadan çarpması sonucu sürüklenmiş. Kırıkları mevcut. Fatih Sultan Mehmet hastanesinde tedavi görüyor. Kendisine Acil Şifalar...
  13. evilded

Bu kazada hız yok ama ölüm var.

Kiev'de meydana gelen kazada , sürücü talihsiz bir şekilde hayatını kaybediyor. http://www.liveleak.com/view?i=584_1374682216
  14. evilded

selamlar

selam sayin motorcular, forumu uzun süredir takip ediyorum, 1 hafta önce kadar motosiklet aldım, ikinci el (ninja 250r) ilk motorum, istanbul ataşehirde oturuyorum, sürmeyi pek bilmediğimden ataşehir polis merkezinin oralarında takılıyorum, ehliyette yok henüz. O civarlarda oturanlar varsa...

Yeni mesajlar