evigbrend kullanıcısının son içeriği

1. evigbrend

yamaha R1 yardım ve öneri ihtiyacım var

öncelikle merhaba arkadaslar. birkaç yıldır scooter ve chooper kullanıyorum fakat oldu bitti racing almak istiyorum. r1 model olarak hosuma gidiyor fakat 9000 tl ye kadar limitim var kaç model almalı alırken neye dikat etmeliyim.. sizce R1 doğru tercihmi. ayrıca racinglerin yakıt tüketimi nasıl...
  2. evigbrend

yardımmmm !!!!!!

arkadaşlar bu modeli cok beyendim ya ama marka ve modelini bilemiyorum bilenler yardımcı olsun manyak bşi bu yaaaa
  3. evigbrend

regal hakkında yardım !!!!

arkadaşlar regal düşünüyorum dd250e-9 mu iyi yoksa dd250e-9b mi iyi farklar nedir ? ayrıca 2006 kasalar iyi diyorlar sıfır ve temiz ikinci el fiyatlarına da ihtiyacım var konu daha önce açılmış ama güncel bilgilere ihtiyacım var.. ltfn bil gi ve tecrübelerinizi esirgemeyin.... arkadaşlar...
  4. evigbrend

yardımlarınızı bekliyorum ...

merabalar chopper bi m.otosiklet almaı düşünüorm fakat para olanaım kısıtlı. 2.5 milyar max war mumkünse yeni başlamamıda göz önünde bulundurarak bana neler alabileceim hakkında fikir werebilirmisiniz ??? şimdilik aklımda 2. el ( Zealsun 150-19 , birdhunter OB 250-4, Regal Raptor DD 250E-9 )...

Yeni mesajlar