Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araştırmalarıma göre karbüratörde pislik olduğu kanısına vardım sizcede öylemi ? Yolda giderken birden gaz kesiliyo yemiyo gazı hatta bazen çalıştırırken boştayken bile yemiyo ışıklarda durunca stop ediyo eğer karbüratördense kendim temizleyebilirmiyim nasıl temizlenir ? yada bir ustaya götürsem...
Hella flush alabileceğim , tavsiye edeceğiniz biryer varmı ? internetten sipariş edip kendim yapıştırabilirmiyim bi ince işi falan varmı? Resimdeki gibi egzozda sağlıklı olurmu ?
iyi akşamlar, kumbara aracılığı ile birikmiş paralar mevcut ama bi sorun var nasıl kağıda dönüşecek ? bakkala çakkala git demeyin hiç sanki babalarına sövmüşüm gibi bakıyorlar" şu parayı bi tümletsek he abi olmazmı :S" diyince... Bankalar ptt falan tümletiyormu az çok araştırdımda kesin bilgiler...
Motoru daha 1 hafta önce 850 tlye aldım Mondial 110 ft gittik sigorta şirketine 1000 tl dediler etrafımda kamera falan aradım şakamı diyede sanırım ciddiler ne bu böyle şaka falanmı abimin üstüne genç diye yüksekmiş bide daha yaşlı biri olunca 400 tlye kadar düştüler şaka falanmı yapıyolar bu...
Motoru yeni aldım çok fazla seçim şansım yoktu ama bu demek değildirki istediğim gibi bir motora dönüştüremem kim diyo onu :D
Benim merak ettiğim motorun rengini değiştirmenin yolları. Yani komple yeni parçalar 300 tl ye satılıyor bütün bölümler olarak ama ben kendim boyamak istiyorum...
Mondial 110 ft 2006 model 20.000 km de ikinci el olarak aldığım motor hocam ilk motorum daha ehliyetim bile yok (Mayıs 6 da yaşım tutuyor ehliyetsiz sürme taraftarı değilim yanlış olmasın trafiğe çıkmadım daha hiç.)
Yarı otomatik bi motor hangi viteste olduğumu saymam lazım unutursam sıkıntı...