Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Bir falcon freedom 250 projesi yaptik ve projenin sonuna geldik. Motor soktugumuz zaman on lastik ortaliyordu, şuan mil ara parca reduktor hersey yerinde fakat lastik sola yakin ve duz gitmek icin gidonu saga ceviriyoruz resmen artık tıkandık. Neden olabilir?
alpinestars mont aldım fakat sırt ve göğüs koruması düz sünger resmen.
sırtı impactec lvl 2 ile degistircem ama göğüs korumasina ne yapabilirim? baska lvl 1 sırt koruma alıp kessem ne olur
arkadaşlar elimizde mct 250 var aksesuardan kaynaklı tesisatı yakmış. 0 dan tesisat cekicez ama ornek olması icin bir tesisat şeması varmı paylasabilcek?
daha önce bir videosunu çekmiştim. şimdi hem selektorde hemde düğmeyle yanan sis farı röle şeması paylaşıyorum.
videoya ek bir şemadır. fakat zaten sisler yanarken selektör atmaya kalkar iseniz sistem çalışmaz. onun icin bir role daha veyahut modül lazım.
şema: https://imgyukle.com/i/EKuLnq...
herkese merhaba. motorumun debriyaj balatası değiştiğinden buyana bazi sorunlarim var. oncelikle orjinal gidonu olmadığı icin cektirmeli bir debriyaj teli var. yani tel gerginligi el ile ayarlanıyor.
debriyaj telini gergin ayarlarsam asagidan ve yukaridan kavrama ayarini yaparsam bire gecmiyor...
arkadaslar on diske balata surekli basiyor on lastik zor dönüyordu. pistonlar esit gitmiyordu. fren tamir takimi ile alt merkez oringleri deisti artik esit gidiyorlar fakat halen fren bir miktar basıyor. ariza ust merkezdemi aramali? saygılar
Merhabalar pazartesi yola çıkmak süreti ile kastamonu - ayvalık oradan izmire geçme planımız var fakat çadır ile nerede konaklayacağımızı bilemedik. 1 gece durup yola çıkacağız. nereyi tavsiye edersiniz? ücretsiz olması tercihimizdir, çünkü uzun vakit kalmayacağız
Herkeze selam. dha öncesinde başka bir aracın çarpması ile kazaya karışmıştım.
motora fazladan hasar kaydı yazdırarak 0 dan restore etmeyi uygun bulduk. baştan sona bütün işlemleri kendim yapmış bulunmaktayım. arka bahçemde toparladım. kuryelik yaptığımdan dolayı süreç 2 ay kadar sürdü.
her...