eudorias kullanıcısının son içeriği

1. E

cbr 650r da bir garip vites sorunu

selam arkadaşlar son 10000 km dir ara ara yaşadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum size, motorum 11000 km de bu arada 2022 model. 5000 km dir bende. Şöyle ki performans sürüşü yapıyor da olayım normal şehir içi kullanıyorken de farketmiyor bazen 4 den 3 çekerken arada kalıyor boşa çıkıyor...
  2. E

Clip ons değişimi viraj ve frenleme etkisi hakkında

Merhaba arkadaşlar cbr650r sahibiyim performans sürüşü ve pist günleri için gidonu elçikleri (clip ons) 3-4 cm aşağı düşürmek istiyorum (amortisörü değil). frenleme ve viraj kabiliyetine negatif ve olumlu bir etkisi olurmu yoksa yapacağım değişiklik sadece ergonomik bir değişiklik mi sayılır ...
  3. E

cbr650r subap sesi

selamlar 2022 6500km de cbr 650r sahibiyim ilk aldığım hafta ilk dört silindirim olduğundan boğuk dört silindir sesine odaklanıyordum sonraları soğuk çalıştırmada ve ara rolantilerde subap seslerine dikkat etmeye başladım motor soğukken gürültülü subap sesi ısınınca az duyulacak hale geliyor ama...
  4. E

Bir takım Supersport kaygıları..

Merhaba arkadaşlar , yeni sezona çocukluğumdan bu yana hayalini kurduğum kawasaki zx6r almayı planlıyorum 2013 ve üzeri mümkünse 2016. malumunuz türkiyede 60.000 km geçen SS yok "nedense??" o yüzden km değil kondisyonuna bakmalı diye düşünüyorum. şuan ki piyasa şartlarına göre 400-450k bütçem...
  5. E

Lastik değişimi sonrası sola çekme

Merhaba arkadaşlar sıfır lastik değişimi sonrası iki elimi bırakınca motor yavaş yavaş sola çekiyor. güvenilir bir rot balansıcıya götürdüm arka 25gr ön 75gr kurşun istedi neyse balans yapıldı ama hala sola çekiyor lastik değişimi öncesi ok gibi giden motor şimdi böyle. motor ustama götürdüm...
  6. E

R25 peglere vuran titreşim

Selam arkadaşlar eski kasa r25 sahibiyim 55.000 de motorum ağır bakımları için servise verdim, buji ,avare dişlisi yağ,hava su değişti almaya gittiğimde debriyaj tası mı kavrama mı yamukmuş düzelttik dediler zincirin çok salıkmış gerdik dediler bende teşekkür edip test turu attım ama böyle...
  7. E

r25 garip ses

Selam arkadaşlar motorumdan kompresyonda ilerlerken ince tel diske sürtüo gibi bir ses gelio ama 30-40 geçince bazen 25 vs , rolantide bu garip ses yok ustama gösterdim 10dk kullandı geldi hiç birşey yok motorda, zincirden geliyodur o ses önceki sahibi yağsız kullanmış zinciri dedi bende 2k km...
  8. E

Antalya moto grup arıyorum

Merhaba arkadaşlar Antalya içi gazlıyacak moto grup arıyorum. R25 aldım fakat yalnız sürüyorum çok acemi değilim ama aynaları kapatıp iki araç arasından geçmem :P . 38 yaşındayım orta karar agresif kullanabilirim.:P
  9. E

Motorum sağa çekiyor

Merhaba arkadaşlar 2016 r25 sahibiyim. aracımı 2 hafta önce aldım,alırken usta gidonda eğrilik/yamukluk var demişti neyse geçen cumartesi ustam tornada düzelttirdim dedi gerçi benim sürüşümü etkileyen bir durum yok yani gidonun eğriliğini hissetmedim bile , işlem sonrasında da hissetmedim ta...
  10. E

Antalya'dan Merhabalar

Merhaba arkadaşlar ben de r25 ile aranıza katıldım :) 38 yaşındayım yazılımcıyım.