Eşrefpaşalı kullanıcısının son içeriği

1. E

Motorumun ederi ne? 2022 Nk250 900km

sarı sitede 100 110 eder 2024 model ikinci elleri 160 170 e satamıyorlar
  2. E

KTM 1290 Adventure S - Fiyat Durumu Hakkinda

Hocam 390 adv var üç yıldır biniyorum makina tek silindir ama titreşim çok çok az bana sıkıntı yaratmıyor hissetmiyorum gibi yani. En hoşuma giden yeri malzeme kalitesi heryeri taş gibi her an araziye çıkabilirsin gibi yapmışlar. Yerden yüksek sürüş esnasında konfor sağlıyor. Seri makina. Eksi...
  3. E

KTM 1290 Adventure S - Fiyat Durumu Hakkinda

Ben 3 yıldır biniyorum. Problemli makina kısmı nedir bilmiyorum. Taş gibi makina, elciğinden tut camurluğuna kadar. Konfor, tip gibi konular görecelidir o kısmı kişiye göre değişir. Markanin bir mizacı var (sert) bunu da motosikletlerine yansıtıyor hissediyorsunuz.
  4. E

2025 Motosiklet fiyat zamları

250 yi satıp 390 alcaz batmasın ktm, zam da gelmesin🙂
  5. E

Ktm ye de zam gelmez inş 🙂
  6. E

Yeni alınan motorun yanık kokması

Normal kardeş geçer biraz kullan
  7. E

başladılar.. sırayla koyuyorlar zamları
  8. E

350-400 k arası orta sınıf motosiklet önerisi istiyorum

Ktm 390 ADV tek silindir ilaç gibi 🙂
  9. E

A2 enduro/touring motosiklet tavsiyeleri

bir tık bütçeyi arttırırsan ktm 390 adv öneririm. ama yok fazla gelir dersen yine aynı kasa da ktm 250 adv düşünebilirsin.
  10. E

:):):) göreceğiz bakalım şubatta bitiyor.
  11. E

vergi de artmayacak işte zam derken onu diyorum sanki oyun oynuyorlar. ellerindeki stokları bitirmek için bir kurgu gibi.
  12. E

millette para mı var kimse doğru dürüst zam almadı kredi faizleri de düşmüyor kime satacaklar zor iş.
  13. E

bence zam falan gelmeyecek zam gelecek muhabbetine ellerindeki motorları çakıyorlar mart ayı geldi hala aynı fiyatlar.
  14. E

KTM 250 ADVENTURE SIFIR AYARINDA

Marka: KTM Model: 250 ADVENTURE 2023 MODEL KM: 5600 Renk: TURUNCU Fiyat: 219.000 Açıklama: SIFIR AYARINDA GARANTİSİ DEVAM EDİYOR HATASIZ. İl/İlçe: İzmir / Bornova İletişim: 0542 654 21 99

Yeni mesajlar