esreffatih kullanıcısının son içeriği

1. esreffatih

honda cb 125 e devir saati

arkadaşlar hondanın cb modeli dizynı gücü olarak çok iyi ancak devir saati olmaması büyük eksik orjilande olmayan motorda devir saati ekleme şansımız var mı basit bi soru
  2. esreffatih

scooter gaz kesme problemi

arkadaşlar 125cc mondial bir scooter ım var motorla 20km hız yaptıktan sonra gaz kesiyo sonra açılıyo bi süre sonra gaz kestikten sonra hiç açılmayıp stop etmeye başladı acaba karbüratör mü pis elektrik mi gelimiyo bujilerde sorun olabilir mi
  3. esreffatih

motosiklet filmleri

evet arkadaşlar sizce bir motorcu hangi filmi izlemezse motorcu olmaz sizin izleyip tavsiye ettiğiniz motorcu filmleri varsa isimleriyle paylaşırsanız sevinirim:queen:
  4. esreffatih

motosiklette vites kullanımı

arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba 16 yaşındayım ve yavaş yavaş motora ısınmaya başlamak istiyorum ancak forumda gezerken diketimi çekti çoğu motorda vites konumu şu şekilde 1 N 2 3 4 5 bu şekilde ben N 1 2 3 ... şeklinde sanıyordum şimdi soruyorum motoru 1. vitese atmak için mandalı aşağı...
  5. esreffatih

antalya da 1000 tl ye motor

antalya dan 1000tl civarında motor satmak isteyen arkadaşlar bana ulaşsınlar (scooter almıcam cup veya commuter olur ):queen:
  6. esreffatih

honda cbr1800 cc mi /sizuki hayabusa 1300cc mi

evet şimdiye kadar böyle bir karşılaştırma nasıl yapılmadı şaşarıyorum 2 kral biri cbr1800 diğeri namı diğer hayabusa sizce hangisi eksileri artıları ile açıklarsanız sevinirim
  7. esreffatih

ahliyetsiz kaza yapmanın cezası

daha önce forumda bu konuda bahsettim ve arkadaşlardan baya sert tepkiler aldım ancak bir şey sormayı unuttum diğer konuda bahsettiğim gibi ehliyetsiz olarak honda today le paketçilik yapıyorum ve kısa zamanda bir kaza yaptım ifade de mağdur olan benim ancak ehliyet olmadığından ceza yiceksin...
  8. esreffatih

ehliyetsiz kaza yapmak

herkes diyordu ehliyetsiz motor kullanma diye bende sallayıp geçiyordum bugün yaptığım kaza ile farkına vardım saat 11:30 sıraları küçük honda today le su dağıtıyorum(sucuda çalışıyorum) arkadan araba beni sollamaya çalışmazmı tmm sollayamadan arka kapıya kafamı çarptım kask yok tabi dengeyi...
  9. esreffatih

cup mu scotter mı moped mi

arkadaşlar 16 yaşında motor tutkunu gencim vergisiz (100cc altı) bir motor düşünüyorum ancak 3 motor türü arasında kalırım acaba FİYAT YAKIT TÜKETİMİ PERFORMANS konularında hangisini seçmeliyim TEŞEKÜRLER ::thanks:::thanks:
  10. esreffatih

ruhsatı benim üzerimde olmadan motor alıyorum

arkadaşlar 16 yaşındayım Antalya da güzel bir pejo 103(mobilet ) alıcam yanlız bir sorun var mobileti alcağım kişi bu mobileti 2 yıl önce başka birisinden almış ancak mobileti kendi üstüne geçirmemiş şimdi alcağım adam ise mobileti alcaksan böyle al ilk sahibini bulamayız dedi anlıyacağınız...
  11. esreffatih

motoru noterle kendi üstüne almak kaç tl tutar

arkadaşlar 16 yaşındayım bir motor almak üzereyim ve noterle üstüme almak istiyorum tek başıma noterde alabilirmiyim ve kaç TL tutar (bu konun benzerleri forumda açılmış ancak fiyat konusunda bilgi verilmediği için bu konuyu açtım )
  12. esreffatih

Honda cg 125 mi Yamaha ybr 125 mi

her 2 motorda kullanışlı tipleri birbirine çok benziyor sizce hangisi
  13. esreffatih

Motoran Ninety 90

16 yaşındayım ehliyet almama 1 senem var şehiriçinde rahatça dolaşabilceğim küçük motor arıyorum Honda Today düşünmüştüm ancak fiyatı beni biraz aşıyor motoran ninety 90 almayı düşünüyorum YAKIT TÜKETİMİ-PERFORMANS-SERVİS-SAĞLAMLIK konularında bana yardımcı olabilirmisiniz::thanks:
  14. esreffatih

50 cc küçük bir motor alıcam yardımcı olun lütfen

arkadaşlar kolayca şehiriçinde gezinebilceğim fiyatı uygun az yakan bir motor alcağım tavsiyeleriniz neler::thanks:::gazla::

Yeni mesajlar