Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pazartesi İstanbul`a motosiklet almak için gelmeyi planlıyorum nasipse. Fakat sigorta çok yüksek çıkar diye plaka değiştirmeyi düşünüyorum. Benim öğrenmek istediğim noterde değişim parasını ödedikten sonra aynı gün plakayı alabiliyor muyuz? Ve plaka değişeceği için ruhsat da değişmesi gereklidir...
4 Haziran Pazar Kaan motor ana sponsorluğunda yapılan motosiklet drag yarışından videolar.
Keyifli seyirler.:rendeer:
♥:cat: Youtube kanalımız : https://www.youtube.com/channel/UC_LM3TAaRp-ExXrzgUOrNGA
♥:cat: Instagram : https://www.instagram.com/a.t.a.mcy/
Video linki ...
4 Haziran Pazar günü, Kaan Motor ana sponsorluğunda yapılacak olan motosiklet drag yarışının cumartesi günü yapılan antrenman ve tekli sıralama turlarının kısa bir özeti.
Kıbrıs'da yapılacak olan yarışa antrenman ve sıralama turlarında bile bir hayli yoğun ilgi olmasını görmek güzel.:thumleft...
Arkadaslar an itibari ile TRT Haber de canlı yayın var. Konu sigorta, Hıncal ve motosiklet. Canlı yayın yorumlarınızı eksik etmeyin gerekirse yorum atın.
Duyarsız kalmayalim.
Keyifli bir pazar günü, bu haftada ST.Hilarion Kalesi ve Tank yoluna gittik. Keyifli bir geziydi. İyi seyirler.Videoyu beğenip kanala abone olursanız bizi çok memnun edersiniz.
iyi seyirler:cat:
Motorlar :
- Yamaha R6 ( 2002 ve 2016 model)
- Suzuki GSR 600 K6 (kamera)
- Yamaha MT-09 (2014)
-...
Kıbrıs'ın meşhur virajlı Kantara Kalesine gidiş videosunu çektim. Hava güzel, yollar güzel. Keyifli ve sakin bir video oldu. Bunu da sizlerle paylaşmak istedim.
Virajlar hep teknik, dar ve çoğu kör viraj, asfalt kalitesi harika. Kıbrıs'da ki arkadaşlara şiddetle bu rotayı tavsiye ederim.
Not...
Merhaba arkadaşlar.:king:
Yarışlara 3 hafta kala kendimizi iyiden iyiye geliştirmeye devam ediyoruz.
İlk antrenman videolarımız da çoğu kişinin eleştirdiği hatalarımızın bugüne geldiğimiz de çoğunu düzelttik ve en iyi tur zamanımızı 1.45 küsürlerden 1.30 küsürlere kadar çekmeyi başardık :cat...
Merhaba arkadaşlar.
19 Mart'ta yapılacak olan Kıbrıs Mersinlik Tırmanma yarışına hazırlıklarımız devam ediyor.:cat:
Bu hafta yeni lastiklerimiz Diablo Rosso 3 ü de test etmiş olduk ve tam anlamıyla bi yarış lastiği diyebilirim. Biz bu yeni lastiklere BAYILDIK:rendeer:
Keyifli seyirler.
Video...
KITMOK ve İskele Belediyesi'nin düzenlediği Mersinlik Tırmanma yarışına antrenman yapalım dedik.
GSR ile olan çekim ilk turumuzdu. Virajları ezberleme ve yolda herhangi bir bozukluk problem var mı onu tespit etmek amaçlı sakin sakin. CBF ile olan çekim de günün son turunda anca aklımıza geldi...
Merhabalar arkadaşlar.
Bir önceki bölümü izlemek için linke tıklayın ::thumleft:http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/174304-guney-rum%27da-gezi-ve-ekipman-fiyatlari-part-1-a.html
Kıbrıs'da gerek asker olarak gerek ben gibi öğrenci yada çalışma izni ile bulunan çoğu kişinin merak ettiği...
Merhabalar arkadaşlar.
Kıbrıs'da gerek asker olarak gerek ben gibi öğrenci yada çalışma izni ile bulunan çoğu kişinin merak ettiği Güney Rum tarafına Uğur abimizi yolladık :queen:
Hem bahaneyle almak istediğimiz eksik parçaları temin ettik hemde ufak çaplı bir video çıkaralım dedik.
Gitmesinin...
Herkese merhaba arkadaşlar.
Önceleri telefon kamerası ile yaptığımız çekimleri izleyenler olmuştur.
Sonunda kameramızı aldık ve bundan böyle her hafta video atmaya gayret göstericez.
Kamera ile ilk videomuz benim okula gidiş ve dönüş videom. Kamera açısını pek iyi ayarlayamadık, zamanla...
Evet arkadaşlar. Yeni bir video ile karşınıza geldik.
Yazdan kalma drag yarışında ki görüntüleri derleyip toparladık.
Umarım beğenirsiniz.
İyi seyirler.
Kanalımıza abone olmak için : https://www.youtube.com/channel/UC_LM3TAaRp-ExXrzgUOrNGA
Video linki ...
2016 güzel güneşli yazdan kalma Kıbrıs'da ki motosiklet festivalinden kalma görüntüleri derleyip topladık.
Umarım beğenirsiniz.
Videoyu özellikle chopper ve cruiser motorcu arkadaşların beğeneceğini düşünüyorum.:cat:
Bu ve bunun gibi bir çok video için kanalımıza bekliyoruz.:rendeer:
Video...
Evet beyler bayanlar. Bende bu motorla alakalı videolar paylaşma kervanına dahil oldum. Dedim her Allahın günü motora biniyoruz, başımızdan türlü türlü olaylar geçiyor ama bunlar çok sıkıcı şeyler:queen: Yok taksici önüme kırdı, yok dolmuş şoförü ile kavga vol bilmem kaçlar felan bence millet...