EsesLifan kullanıcısının son içeriği

1. EsesLifan

4500-5500TL Arası tüm modeller her tarzın 1.cisini seçelim

Öncelikle unutmuş olduğum modeller olabilir ekleme yapın unuttuklarımı yorumlara lütfen anket tarzı çok model olduğu için yapmadım yorumlardan tartışarak her grubun 1.cisini seçerek geniş çaplı bi konu yapabiliriz yeni motor alıcakların büyük bi bölümünü kapsayan bi bütçe olduğu için çok kişinin...
  2. EsesLifan

Uzun aradan sonra pişmanlıkla geri döndüm tavsiye için

Merhabalar arkadaşlar uzun süredir foruma giremiyordum bi süre önce hyosungmu daelimmi diye konu açmıştım ucuza daelim denk getirdim ve aldım kısa bi süredir biniyordum ancak motorun mekaniksel bi arıza olarak yağ pompalamamış ve sübob kesti beyin arızalandı vs vs 2500-3500 arası masraf çıktı o...
  3. EsesLifan

Daelim roadwin mi, Hyosung 250gtR (2006-2008)mi ?

Sizce hangisi ?
  4. EsesLifan

Kış geldi malum napmalı ?

Sa kış geldi malum artık arabaya dönme vakti geldi en azından benim için :) motoru ilk defa garaja tam takım kaldırmayı planlıyorum napmalıyım sizce rahat bi 5-6 ay kullanmıcam motorumu motorumun modeli mondial mcx roadracer 150 tavsiyeleriniz nedir hazırlıkları yapıp kaldırıyımmı garaja yoksa...
  5. EsesLifan

Motorum çalışmıyor

Havalar soğudu soğuyalı motor abartısız sabahlar 1-2 dakika marşa basıyorum zor çalışıyor jikle açık konumdayken bazen öyle duruma geliyor ki vurduruyorumda çalışıyor yoksa imkanı yok marştan ayaktan falan çalışmıyor geçen kış hiç böyle yapmazdı jikleyi açınca en soğuk günlerde bile tek marşta...
  6. EsesLifan

Yeni motor tavsiyesi

4 ila 5 bin lira arasında aklınıza gelen tüm modelleri yazabilirsiniz belki bakmadığım model vardır sizler sayesinde bakarım
  7. EsesLifan

Lastik seçimi ve ebat konusunda fikir...

Sa arkadaşlar mondial mcx motosikletim var. 110.80.17 arka ve 3.00-18 ön lastik ebatlarım var orjinali bunlar ilk sorum en kalın ne kadara kadar takabilirim lastik ebati olarak ? Öne ve arkaya olabilecek en kalın ebatlar nedir ve önerebileceğiniz marka modelde var mı ? Maddi yönden önemli...
  8. EsesLifan

Kendini mahallenin muhtarı sanan polis...

Bugun kız arkadaşımı okuldan alıp en yakin hep oturduğumuz bi park var mahalle parkı orada herzamanki gibi oturuyorduk. Gorev başında değil ama polis muhattap olunca konuşmalarından anlaşıldı bi polis dayımız etrafimizda bir tur atti motora bakmaya çalıştı sonra arabasının yaninda bizi izledi...
  9. EsesLifan

Takas yapıcam fikirlerinize ihtiyacım var

Mondial mcx motosikletim var sahibindene koymuştum cross takaslı diyerekten ve bi takas teklifi gelmiş motor bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-hem-asfalt-hem-dag-canavari-180724041/detay Sizce nasıl bi motordur bu suzuki ts125 ? fazla bi bilgiye daha doğrusu hiç bi...
  10. EsesLifan

Mondial mcx roadracer150 (7000km)

Sıfırı 4000tl motorun ve plaka ruhsat vergileri 4.500tlye yaklaşıyor motorum 7000kmde olup tüm ağır bakımına 5000de girdi ve 100km önce yağı değişti yağını her 1000kmde bir castrol 20-40la değiştirdim Kazası yatması yoktur plakalık iptali keyfi edilmiştir. Katlanabilir plakadır. Kazasız hatasız...
  11. EsesLifan

alarmlı disk kilidi sorunu an itibariyle

Şuanda yağmur ve rüzgar var ve durduk yere 2gün önce aldığım kilit ötmeye başladı ilk yağmurunu yedi galiba su geldiği için ötmeye başladı bende söküp streçle şu yemeklerin tabakların üzerine yapışan ince naylonumsu şeyle kapladım yarım saattir falan bi sorun yok bakalım sadece anahtar yerini ve...
  12. EsesLifan

Yeni ekipmanlarım

Montum prohel fiyatı 160mıydı 170miydi neydi 160a falan aldım yani 2kat mont ama kış için tabiki içine kalın bişey gerektirir tek başına okadar güçlü değil gibi ama bütçemde fazla olmadığı için alabileceğim en güzel monttu bana göre :) kask olarakta ls2 aldım 120tlye aldım 120tlye ne olduğu...
  13. EsesLifan

Bugün bayiye gittim motorumu değiştirmek için

Bugün bi motosiklet dükkanına gittim cross motosiklete karar verdim ve modellere bakmaya gittim bikaç modele baktım sırasıyla asya rx250ye gittim bakmaya ordaki tesadüfen bakıma getirmiş bi abiyle karşılaştım radyatör arızalı bi yapamadılar böyle motorunda garantininde sövdü saydı sövmekten...
  14. EsesLifan

Süper moto hakkında tavsiye

Sa süper moto yani cross ama süper moto gibi lastik taktığım zaman o görünüme sahip olan bi motosiklet arıyorum bütçem 5000-6000arası gibi bi bütçe ne alabilirim çinlide olsa olur ama sağlam olmalı 250cc arıyorum ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı...

Yeni mesajlar