esaret kullanıcısının son içeriği

1. E

Xvs dragstar classic kullanıcılarından rica

S.A. 1 hafta önce Dragstar 650 classıc aldım bakımları yapılalı biraz olmuş ama ben tekrar değiştirmek istiyorum yağını, bujilerini, yağ filtresini vs. motor yağı değiştirmekte bi sıkıntı yok ancak şaft yağını nasıl değiştirmem gerekiyor bilmiyorum. yardım bekliyorum ve birde mobil 1 15/50 yağ...
  2. E

Heyecan dorukta...

250 cc chopper motorumu satalı yaklaşık 3 hafta oldu ve 3 haftadır motorsuzum.. Yarın pazartesi ve dün kaporasını verdiğim Dragstar 650 classic motoru(mu) alıcağım kısmetse.. Pazartesini iple cekiyorum... Bakalım hayırlısı.. Çok heyecanlı bir bekenti içerisindeyim.:cherry: dragstar...
  3. E

Yardım bekliyorrum Maraduer ve Dragstar Classic kullanıcıları... Acil.. pls..

Gönlüm maraduer 800'den yana ancak aklım dragstar 650 classicte kalıyor.. bana uzun sürede minimum üzücü olan hangisi, ve hangisini alırsam gercekten tatmin eder bu konuda bilgileriniz ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.. Daha önceki motorum 250 cc bir chopper di.
  4. E

Dragstar,suzuki sizce hangisi daha iyi?

Herkese selam. Ben araştırma aşamasındayım ama bu konuda çok çelişkili yorumlar alıyorum. Dragstar 650 classic mi yoksa suziki maraduer 800 mü yada bu kategoride (fiyat ve performans olarak) tercih edilen nedir.. (ömürlülük, güç, görünüm çerçevesinde...) yardımlarınızı ve görüşlerinizi...

Yeni mesajlar