ERTUNGA kullanıcısının son içeriği

1. ERTUNGA

Kanuni enduro alayımmı? Ne dersiniz?

Kask tamam ,ehliyet tamam Ankarada bir tane kanuni enduro buldum ikinci el ne dersiniz alayımmı? bütçem kanuni enduroya yetiyor bende isterim yamaha , honda olsun ama olmuyor.... fiyatları uçurmuşlar...boyum 195 ve kilom 105 beni ancak cross yada enduro paklar düşüncelerinizi merak ediyorum...
  2. ERTUNGA

hasss.......motorcuyu öldürmüşüz....

Serçenin biri bir bahar günü uçuyormuş. Bir anda farketmiş ki karşıdan Motorsikletli bir adam geliyo. Her ikisi de çarpışmayı engellemek için ellerinden geleni yapmışlar, ama nafile... Serçe 'çotaaank' diye kaska çarpıp düşmüş... Motorcu koşmuş serçenin yanına. Serçe baygın yatıyo. Kıyamamış...
  3. ERTUNGA

cbf 150 yardım...!!!!!!!

hepinizi saygı ile selamlıyorum arkadaşlar....hayatımda motor kullanmadım bisikletetim vardı ..b ehliyetim var ..a2 için kursa yazıldım (temmuz 4) kaskımı aldım ls2 targa kapalı....şimdi ise motora geldi sıra honda cbf 150 alacağım...ankarada oturuyorum...sıfır alabileceğim yerler nereler...
  4. ERTUNGA

Ls2 targa edition kask için görüşleriniz

ls2 targa kask fullface siparişi verdim az önce feyizoğullarına bütçeme uygun buldum yanlız kask için hiç bir yorum yapılmamıştı...ehliyetimi yeni alacağım temmuz 4 sınavına gireceğim daha motorum yok ....ramzey cross yada kanuni caracal alırım gibi ...sizden ricam kask için ve motorlar için...
  5. ERTUNGA

195 boy... kilo 110kğ....yardım

yaklaşık bir hafta önce buraya yazmıştım....bana göre bir scooter diye...arkadaşlar sağ olsun yardımcı oldular maxi scooter önerdiler...boyum 195 kilom 110 olduğu için...fakat çinlilere dışında olanlar baya bir pahalı...bu yüzden scooter konusunda bir daha dönmemek üzere tornistan...
  6. ERTUNGA

ertunga ya yardım edin......

Merhabalar bana yardım olursanız çok sevinirim ...ankarada oturuyorum ve bir scooter almak istiyorum... 1.95 boyundayım ve 110 kiloyum...hangi markaları tavsiye edersiniz...motor hacmi ne olmalı ...çünki biraz ağır olduğum için motorun biraz kuvvetli olması lazım...fazla pahalı olmasın ama çin...