erhanvural kullanıcısının son içeriği

1. erhanvural

18000 km'de Jinlun'un YBR modeli

Marka: Jinlun Model: JL 125-C KM: 18000 Renk: Mavi Fiyat: 950 TL Açıklama: Kendi Servisinden Bakımlı İl/İlçe: İstanbul / Kadıköy İletişim: 0536 314 44 73 Arkadaşlar Yurtdışında çalışacağım için motorumu üzülerek satıyorum. :salut: Motor hayallerine 4 yıl önce bu siteden kapıldığım için alıcının...
  2. erhanvural

47-c maddesinden ceza yedim...

Merhabalar arkadaşlar, motorcuyu en iyi motorcular anlar diyerekten dün başıma gelen bir olayı anlatacağım. İstanbul Kadıköyde oturanlar için olay yerini tarif edeyim. Akmar pasajının yan sokağı şu anki Alkım kitabenin önü. Dün akmar pasajına giderken o sokağın tek ve bana ters yön olduğunu...
  3. erhanvural

motor fazla devirde tıkanıyor???

slm arkadaşlar benim 125 cc tek silindir jinlun'um var ybr 125 in kopyası desem canlanır gözünüzde :) motor 6200 kmde Dün PO'dan benzin aldıktan sonra motorla acıbademden maslağa gitmek üzere yola çıktım ve köprü yolunda motorla her zaman gittiğim gibi devirli bir şekilde yol alıyordum 1. ve...
  4. erhanvural

Benzin kokusu geliyor??

Merhabalar hepinize; Motorum dün rüzgarın sayesinde brandanın etkisiyle sağa yatmış. Ben evde olmadığım için komşular ve babam kaldırmış. Brandayı kaldırdığımda hiç de normal olmayan benzin kokusu aldım. Benzin hortumunu, kabloları kontrol ettim yerinden çıkan yoktu. Depoya da baktım bi delik ya...

Yeni mesajlar