ErhanUsta kullanıcısının son içeriği

1. E

Hız Sorunu

Arkadaşlar kuba kb 150 modeline sahibim uzun yolda düzlükte 95 kmh ölçtü cihaz, dahası olurmu nasıl olacaktır?
  2. E

Elinde TOPCASE Olan Varsa!!

Arkadaşlar satılık TOPCASE varsa talibim mümkünse 32 lt lik olmalı lütfen görmezden gelmeyelim yardım lazım :flower:
  3. E

Motorları Farkedin!!

Elinde trafikte motorları fark edin stickerindan olan varsa ve ulaştırabilirsebana çok memnun olurum, lütfen kulak ardı etmeyin yaşadığım şehrin bu uyarıya gerçekten çok ihtiyacı var trafikte!!!
  4. E

Port bagaj

Selamın aleykum arkadaşlar kt tipli sırt koruması bulunan motosiklete portbagaj nasıl takılır, bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirse cok mutlu olurum:)
  5. E

ls2f352 kask m beden

Kafa ölçüm 58 di m beden sipariş ettim bugün elime.ulaştı ve kask kafami müthiş bir şekilde sıkıyor acaba normal mi sizce zamanla açılır mı yoksa L beden alayimmi? Yanaklarim resmen öne geliyor
  6. E

Ls2 mi Venom mu?

Arkadaşlar butcem sınırlı ve hangisini tercih etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim:mrgreen:
  7. E

Jiakai Helmet Kask hakkinda?

Arkadaslar bu marka hakkında birlikte lgi verir misiniz orta bütçede orta seviye bir kask için uygun mudur 100 TL lik modelleri
  8. E

Konya'dan selamlar..

Konya Beyşehirden foruma katıldım öğrenciyim ilerleyen zamanlarda yüksek chopper hayalim var su anlık küçükle idare ediyoruz:)) ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ---------- Bu arada 250 cc chopper önerilerinize de ihtiyaç duyuyorum lütfen bu...

Yeni mesajlar