Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler a1 ehlıyeti alacagım kurs fiyatı hariç trafik tesciline kaç tl ödeyeceğim plaka fiyatları felan herşey toplam kaç tl ödeyecem emniyete. trafiğe çıkabilmek için
S.a beyler CUB tarzı motora abartı egsoz koydugumuz zaman yakıt tüketimi artarmı? bu arada önerebileceğiniz sağlam ses cıkartkan ortalıgı inleten aç/kapa özelliğine sahip olan egsoz varmı?
Selamunalüyküm arkadaşlar
50cc bir motorla 2 kişi+dolu topcase ile kaç km yol gezilir? (yokus asagı-yukarı,köy yolu,anayol) motora eziyet vermeden motoru yakmadan?
S.a beyler
-100 cc yi geçmeyecek
-0 km
-fiyat 4.550 tl yi geçmeyecek
-olabildiğince az yakan
SCOOTER arıyorum bildiginiz bu özelliklerde scooter varmı ?
http://www.yakittuketimi.net/honda-wing-go/ merhaba beyler
bu winggo kullanıcıları kimisi tam gaz sert kullanımla 2.8 lt kimiside umdugumdan fazla 4.5 lt yakıyor diyor bunların hangi birine inanayım aranızda winggo kullanıcısı olan varmı?
S.a beyler bu crypton ile winggo arasında kaldım tanıdıklarıma sordugumda yamahanın üzerine motor yok diyor kimiside honda daha iyi diyorlar
hangisini alayım?
Merhaba beyler sorumu sormadan önce adam gibi cevap verecekler olan yazsın. Motordan anlamadıgım için ögrenmeye geldim buraya dalga geçilecek birşey yok! yalaklaşmayada gerek yok!!!!!!!
beyler wing go nun kendi orjinal lastiği ile rampa yukarı taşlı yollarda, köy yollarında, cok taşlı...