Ergün Er. kullanıcısının son içeriği

1. Ergün Er.

2017 CF Moto Motosiklet Fiyat Listesi

2017 CF Moto Modelleri CF Moto Fiyat Listesi CF Moto TOURING 150 NK -6.999 TRY CF Moto TOURING 650 NK -21.699 TRY CF Moto TOURING 650 TK -25.750 TRY CF Moto ATV C Force 800 EPS -42.114 TRY CF Moto UTV U Force 550 -46.990 TRY CF Moto UTV Z Force 550 -45.690 TRY CF Moto UTV Z Force 800 EX EPS...
  2. Ergün Er.

Spormoto KTM den kampanya

Merhaba, 200cc motor alma arifesinde olan arkadasların dikkatine, KTM Spormoto kampanya yapmis detay asagidaki gibidir ; Efsane TURUNCU : 13.500 TL *Bu kampanya KTM DUKE 200 modeli için nakit alımlarda geçerlidir, kredi kartı ile alımlarda %0 komisyon ve 9 ay taksitli kampanya fiyatı...
  3. Ergün Er.

İlk motorunuzu aldınız peki ya sonrası ?

Arkadaşlar merhaba , Motosiklet alma arifesindeydim ,almakla almamak arasındaki ince çizgide gidip geliyorum. Hesaplar , kitaplar, seçimler tamam. Ekipman , ehliyet , sigorta , plaka , ruhsat kıl-yün derken net +10 bin TL çıkacak cebimden :santa: , aldıktan sonraki yıllık zaruri giderleri ne...
  4. Ergün Er.

Kask hakkında değerli yorumlarınızı alayım..

Arkadaşlar merhaba , Bildiğiniz üzere kask ölçüleri aşağıdaki şekilde sıralanıyor, 1- benim kafa ölçün 57cm medium , small'a dönük gibi :) uzun kullanımda %5-%10 gibi bir esneme olacağını farzedersek small almam daha mı mantıklı olur ? Kafamı çok sıkıp rahatsız eder mi? Ya da Medium beden...
  5. Ergün Er.

Tanışalım

Arkadaşlar hepinize merhaba , Aranıza , henüz bu gün itibariyle katılmış bulunmaktayım ancak itiraf etmem gerekirse sizleri bir kaç aydır takip ediyorum. Bilgi ve fikir paylaşımlarınızdan çok şey öğrendim bunun için ayrıca teşekkür ederim.34 yıl önce dünya'ya Ankara'da gözümü açmışım ve hala...

Yeni mesajlar