Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet arkadaşlar geçen yaz motorum çalındıktan sonra yaklaşık bir senedir motorsuzdum.
Bu süre içerisinde askere gidip geldim ve evlendim :)
Şimdi cbr 125 kullanıyorum, yaklaşık 1 ay önce aldım ve çok memnunum.. 2013 model 28.000 km..
Arkadaşlar yeşil tvs apache evin onunde zincir kilitsiz birakmisken calindi hemde biz evde iken
Arka canta felan yoktu bu sabah muayene yaptirdim
Ümraniye Kazimkarabekir mah guzeltepe cad çalinan yer.
Belki yakınlarda olan motorcu kardeşlerimden aynı dönem giden vardır tertiplerle tanışalım diye bi sorayım dedim arkadaşlar kısmetse ağustos ayında istanbuldan gidiyorum ben başka giden var mı aranızda
Arkadaşlar az once is cikisi motorumun yanina gelince motoru calistiramadim bikac dk gecince farkettimki aynalarda yok .motor acik otoparkta herzaman koydugum yerde kilitliydi kilit duruyor aynen motorda saglam gibi mars basiyor ama calismiyor bi ara 30 saniye calisti ama geri istop etti .
Ne...
Arkadaşlar şuan okulda öğrendiğim kadarıyla autocad biliyorum ama kendimi geliştirmek adına solid kursuna gitmeye karar verdim. Askere gitmeden aradan çıksın dedim
Bikaç yerle görüştüm ya saatleri uymadı yada fiyatı yüksek geldi. Son olarak saatleri bana uygun işyerimede çok yakın biryer buldum...
Belki birine bir faydası olur arkadaşlar
Ümraniye tepeüstünde Real'in otoparkında günlerdir duran siyah bir cbr250 var. Hiç kullanılmıyor üzeri tozlandı, direksiyon kilidi kırık, ön sinyallerden biri kırık. 10 gün felan oldu bırakıp gittiler sanırım
Plakasını merak eden varsa akşam bakıp söylerim
Yakın zamanda nişanlımla bir gezi yapmayı düşünüyorum. Kısmetse istanbul dışına ilk gezim olacak bu, sabah çıkıp akşam dönüş şeklinde maksimum 2,5-3 saat mesafede bir yerlere gitmek istiyorum
Amacımız farklı yerler görmek, aklımda yalova var fakat orayla alakalı hiç bilgim yok ayrıca 120 tl lik...
Kısmetse cumartesi günü evlilik yolunda ilk adımı atıyoruz arkadaşlar forumdaki herkes davetlidir :mrgreen:
Nişan sultanbeylinde olacak 12-4 saatleri arasında
Şimdi biz nişandan sonra 10-12 kişi yemeğe gideceğiz neticede düğün değil nişan yemeği çok lüks olmasına gerek yok çokta uyduruk biyer...
Bir süredir aklımda olan hevesimi gerçekleştirmek için dün gittik abimle birer olta takımı aldık :)
Kısmetse bu cumartesi başlamayı düşünüyorum ilk denemeyi Üsküdar veya Beykoz sahilde yaparım. Ama hiç bilgim yok sadece birkaç video izledim
Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar deneyimlerini...
Arkadaşlar ümraniye kazımkarabekir mahallesinde devlet hastanesinin orda oturuyorum ben burayı çoğu kişi bilir her neyse geçenlerde yamahanın buraya bir bayi açtığını gördüm
Hergün önünden geçerken bakardım nihayet açılışı yapmışlar dün çelenkler vardı herkes el sıkışıyor deri montlu abiler...
Kız arkadaşıma uzun zamandır telefon bakıyoruz ve başlıkta belirttiğim 3 model dikkatimizi çekti. Hepsinin kendine göre öne çıkan özelliği var. Ön kamerada flaş olduğu için C4 ve S90 biraz daha avantajlı :), M4 de su geçirmez.
Bu telefonlar hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı istiyorum...
Arkadaşlar evde sohbet sırasında aklıma geldi 2 hafta önce aldığım motorun plakayı bi sorgulayayım dedim birde ne görüyüm
2014 yılından 3 adet FSM den kaçak geçiş görünüyor. 36*3 toplamda 108 TL.
Fakat bu motor 2015 haziran trafiğe çıkışlı ben bu yanlışı nerden düzeltebilirim başvurmam...
Biliyorum hep aynı konu ama bu seferki beni çok sinir etti etmediğim küfür kalmadı
Ulan bi önceki motorda 900 ödedik tamam ilk motor yaş genç felan dedik eyvallah
yeni motoru babamın üzerine yaptım 400 e bile razıydım ben adamın 15 senelik ehliyeti var bir tane bile kaza geçmişi yok nasıl...
Bildiğiniz gibi mondial drifti sattım ve bir süredir yeni motor arayışındaydım. Sonunda aradığımı buldum 2013 model 2015 çıkışlı 5.000 km de yeşil tvs apache ile anlaştık sahibi çok iyi biriydi. Kısmetse pazartesi hem kendi motorumun satışını vercem hemde apachemi alcam :)
Motor çok hoşuma...