EreN! kullanıcısının son içeriği

1. EreN!

İçlik Önerisi

herkese iyi forumlar; bu sıcaklarda içlik diyince bile insan terliyor ama kışında çok geç kalmış oluyorum. normalde istanbulda yaşıyorum fakat üniversiteyi ıspartada okuyorum bu yüzden kışıda orada buz gibi soğukta geçiriyorum. :D Bir sürü içlik denedim fakat hiç birinden memnun kalmadım...
  2. EreN!

fc.moto dan alışveriş

uzun süredir ikinci el dainese, alpinestars montlarını takip ediyorum ama kafama yatanı bulamadım. Sıfır 4riders ın montunu alacaktım o kadar bekledim siteye eklendiğinde fiyatınıda arttırdılar. O yüzden ondan vazgeçtim. Yurt dışı alışverişleri hakkında bilgisi olanlara net bi sorum olacak. Bu...
  3. EreN!

AGV K3-SV BURUNLUK

Burunluk bana küçük geliyor yani daha büyüğünü istiyorum ama bir türlü bulamadım. Bir sürü siteye baktım sadece bi kaç kaskın burunluğunu gördüm başkada göremedim. Bilen birileri var mı? Benim kask; (Fotoğraftaki rüzgarlık kadar olsa kafidir benim için) Ls2 nin bu modeli gibi;
  4. EreN!

Trafik Cezaları Hakkında

öncelikle Selamun Aleykum; 1 ay önce 424tl ceza yemiştim Olayı anlatayım; Motorcuda oturuyorduk 100-200mt ileride bi kargaşa oldu polisler falanda oradaydı. Bizim arkadaş motorla o tarafa doğru gidiyordu bende onu görünce peşinden gittim kargaşanın orada motoru kenara çekip indikten sonra...
  5. EreN!

Trafik Cezası (Torba yasası)

herkese iyi akşamlar 2-3 gün önce gece konser çıkışı Harbiyeden Beşiktaş'a giderken çevirmeye yakalanıp kasktan dolayı ceza yedim. Olayı anlatayım; konser çıkışı kalabalık oluyo ve motorla herkesin çıktığı yerden çıkıyorum milletin içinde o yüzden hemen binip gitmek istedim neyse çıktım yola...

Yeni mesajlar