Eren Bayram kullanıcısının son içeriği

1. Eren Bayram

Motora insanlar oturuyor üstüne branda önerisi

Tamamdır hocam teşekkürler alayım bundan 1770117096 Millette eğitim yok hocam
  2. Eren Bayram

Motora insanlar oturuyor üstüne branda önerisi

Dostlar motorum açık otoparkta, ama dışarıdan insanlar girip kameltada otururken motora elliyor üstine oturuyorlar. Onguard zincir kilidi ile bağlı ama brandası eksik. Yırtılmayacak düzgün bi branda ne önerirsiniz?
  3. Eren Bayram

Bajaj ns200 vs Tvs Apache Rtr 200

RTR200 kullanicisiyim, yeni ns200 ug 2 diyorsan o çok güzel. ama eski ns200 diyorsanız rtr200 daha dolu ona göre, frenleri güzel ekranı dolu kalitesi güzel ve farları aşırı iyi araba farı gibi. Parça sorunu yasamadim bilmiyorum servisini. 0-100 de 2 tane ns200 3 tans rs200 le kalktim hepsinde...
  4. Eren Bayram

3k bütçe ile kuryelik için çanta önerisi

Anladım, harici çanta kullanamamak kötüymüş. 1743788440 Tesekkurler hocam alirsam büyük hacimli birşey dusunuyorum, köye falan giderken işimi gorsun
  5. Eren Bayram

3k bütçe ile kuryelik için çanta önerisi

Yemeksepetine girmeyi düşünüyorum, rtr200 üm var. Çanta demirim var ama çantam yok, yemeksepeti verir mi kendim alayım mı?
  6. Eren Bayram

5-6 Bin TL bütçe ile kask önerisi

Hocam devamını yazamamışım 😅 C70n de gunes vizorude var interkom yuvasida, aklimda normalde exo 491 vardi ama stok olmadigindan c70n alicam sanirim
  7. Eren Bayram

Hocam exo491 in hiç bir renginde L beden bulamadım, hjc c70n alacağım sanırım
  8. Eren Bayram

agv k1s nasıldır hocam
  9. Eren Bayram

Taksitle alacağım, normalde aklımda exo 491 vardı ama motomaxte istediğim modellerin stokları tükenmiş. Ne önerirsiniz Bu bütçeye, L beden alıcam 1742133116 yok mu önerebilecek
  10. Eren Bayram

6-7 Bin bütçe ile bot önerisi

Hocam 2. el alsam daha kaliteli ne alabilirim, hangi modellere bakayım? 2. el de mantikli grldi
  11. Eren Bayram

6-7 Bin bütçe ile bot önerisi

Selam dostlar, normalde bütçem 4 bindi konu acmistim, bütçeyi 6-7k civarına çıkardım, kış yaz kullanabilecegım su gecirmeyecej bot önerebilir misiniz?
  12. Eren Bayram

4000 bütçe ile bot önerisi

TCX xsquare super sport modeline ne diyorsunuz hocam, biri onu önermişti. illa bu markadan al diyordu 1739131551 Yagmurlu zamanlarda ne yapiyorsunuz hocam 1739136528 Nedir hocam öneriniz, gerçekten iyiyse biraz sıkışır alırım

Yeni mesajlar