Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben olsam MT07 ile hornet 750 arasında bir seçim yapardım. Eğer mt alacaksam aşırı iyi bir ustaya götürürdüm yoksa mt'ye bakmazdım.
Diğer motosikletlerin kilometre ve yılına göre çok masraflı olacaklarını düşünüyorum (sorun çıkartırsalar)
Kuba chia'nın aynısı konforlu top speed 110 civarında. Binmek nasip oldu çinliler görüntü işini beceriyor. Kronik bi sıkıntısını duyamadım ama muhtemel chia ile aynı sorunlara sahiptir.
Sabah çalıştırdığımda hiç bir sorun yok şakır şakır çalışıyor. Gideceğim konuma varıyorum 1 saat sonra tekrar marşa vuruyorum 2200 devirde başlıyor ve hızlıca devir düşüp stop ediyor. tekrar çalıştırdığımda gazı minik çeviriyorum sonra bir sorun olmuyor. Subap ayarı mı yapmam lazım yoksa buji...
Daha önce kazalı motor almıştım blok sağlamdı ama sağa çekiyordu kullanılabilirdi.
Ama bu çok fazla olmuş piyasası 100-120 arası 50 bine veriyorsa düşünülür
Ne kadar istemiş?
Motomania'ya bakabilirsiniz trabzondan takip ederim.
Şimdi aklıma geldi alacağınız zaman kesinlikle şase den hasar kaydı yaptırın plakadan değil. arkadaşım hasar kayıstız diye aldı 45.000 hasar kaydı çıktı motordan. Satarken alıcı söylemiş fiyat kırdı mecburen
Bu konu hakkında verebileceğim en güzel tavsiye ikinci eli en tehlikeli motosiklet grubu olması teker, lastik yakma, redline ne varsa bu motoru süren tayfada var
bu motor alınacaksa analiz motoexper gibi iyi bir expere götürüp alınması gerekiyor
391 Kullanıcısıyım gayet memnunum bi eksisi var vizör fiyatlarının pahalı olması ve renklerin sınırlı olması. Harici gayet güzel diğer kasklardan farklı duruyor kaskta güzel bir logo olması da ayrı bi hoş ediyor.
Vallahi her yere baktım plakasından kgm'sine hiç bir yerde gözükmüyor. Çok temiz korkuttu beni bi daha da geçmem ha belki 29 plakayım diye acımış olabilir :D
Olursa size bi danışırım :)
1780415651
Bende resim vs. olmadı eğer aklında tuttuysa yedim cezayı artık ne diyeyim. Trabzonda polisler çok vicdanlı oluyor belki korkutmak için demiştir