Erem Orhan kullanıcısının son içeriği

1. E

Sürücü kursu deneme sınavı

Merhaba arkadaşlar 👋 1 saat önce kursumun yapmış olduğu deneme sınavından 88 aldım.60 soru 7 yanlış çıkardım.Sebeb; 3 tane soruyu bildiğim halde dikkatsizlikten dolayı yanlış bu 1.2.si ise durma sorusu sordular ben duraklama anladım hooop gitti soru :( Etti 4 tane.3 taneside zayıf noktamdan...
  2. E

ehliyet

Merhaba arkadaşlar bugün ehliyette ilk dersimizi işledik, teorik sınavları inş geçerim.Sormak istediğim şu; debriyajlı 100 cc bi cup ilr eğitim alacağım.Bu eğitim sonrasında tvs apache almayı düşünüyorum.Cupdan tvsye geçerken ne gibi zorluk çekerim? Cup debriyajlı manuel bu arada.. Teşekkür...
  3. E

4 mevsimlikler

Arkadaşlar merhaba sorum şu; 4 mevsimlik mont veya kışlık kısa/uzun mont ile tulum arasındaki fark nedir? Kışın tulum giylir mi?Tecrübeli herkesi bekliyoruz:)
  4. E

Ekipman

Arkadaşlar merhaba. Önümüzdeki kış allah nasip ederse tvs apache 150 yeni kasa almayı düşünüyorum fakat ekipman olarak 2000 3000 tlyi geçmeyecek şekilde mont pantolon ve kask almayı düşünüyorum.Revit mi alsam yoksa Nolan yeterli olur mu? 4 mevsimler yaz kış işimi görür mü ne dersiniz?Birde...
  5. E

Motosiklet demek, güç demek..

Merhaba arkadaşlar.. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.Hocam ben Tvs Apache 150 2014 yeni kasa düşünüyorum almayı, sizce pişman olurmuyum acaba ne dersinz?:sunny:

Yeni mesajlar