Erdemsaydam kullanıcısının son içeriği

1. E

Motosiklet arızası

Sanmıyorum krank tarafında bişey yok ve silindir piston ve krank seti yeni yapıldı daha öncesinde motor kitledi çünkü
  2. E

Motosiklet arızası

Subap ayarı da yapılı şöyle bişey var motor bloğunun sağ tarafında acayip Bi takılma titreme var 2 gün önce sıkıntısız çalışıyordu
  3. E

Motosiklet arızası

Yaptım Bi faydası olmadı ayriyeten titreme oluyor
  4. E

Motosiklet arızası

Buji yeni değişti zincirden değil baskı balata kısmından geliyor ses karbüratör de yeni
  5. E

Motosiklet arızası

Motorsiklet jikleyi açınca çalışıyor fakat ısındıktan sonra jikleyi kapatırken anında sönüyor. Ve giderken debriyaj kısmı titriyor ve şıkırtı sesi geliyor giderken sarsıntı yapıyor sanki takılmışçasına zorluyor gibi gidiyor sorun ne olabilir sizce?
  6. E

Vites takılması

Motorumu yeni yaptırdım fakat bazen 1 ile 2 arasında takılı kalıyor debriyaja bassam bile ayırmıyor servise gösterdim size vermeden önce yoktu dedim son çare buraya yazim dedim (kime sorsam şanzıman değiştirmemi söyledi) Tekrardan büyük bir masrafa girmek istemiyorum bilen varsa burdan yazabilir mi?
  7. E

Motorsiklet marş basmıyor

Marşa basınca hiç ses çıkmıyor evet o cızırtı sesini biliyorum o bile çıkmıyor ayaklık müşürünün fişi çekili o etkiliyor mu yani?
  8. E

Marşa basınca tık yok ekran VS de gidip gelmiyor Bıgun yapıldı diye aldım tamirden gene aynısı oldu şimdi akü VS herşey yeni ölçüleri doğru
  9. E

Motorum aniden marş basmaz oldu 3 aydıe servisteydi. Herşeyi yenilendi elektrik tesisatına kadar modelim rks 125r yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Yeni mesajlar