erdem_77 kullanıcısının son içeriği

1. erdem_77

jawacılardan yardım...

selam arkadaşlar jawa motorumda sebebını anlayamadığım bir sorun var..öncelikle ateşleme sıstemını kontrol ettım sadece bakmadığım bobınler kaldı..meksefe platin bujı hepsi yenılerı ile değişti.ama sorun hala devam edıyor..mevcut arızaya gelirsek, motorum özellikle rolantıde çok kısa süreli...
  2. erdem_77

motorum sıcakken zor çalışıyor..!!

selam arkadaşlar..motorum 96 jawa 350 style sabahları veya 3-4 gün kullanmadığım günlerde bile 2 veya 3 basışta motor çalışıyor fakat motoru kullandıktan sonra veya şöyle söyliyeyim ısındıktan sonra diyelim durdurup tekrar çalıştırmak istediğimde çok zor çalışıyor..sanki az önce tıkır tıkır...
  3. erdem_77

buji çok yağlanıyor..

selam aradaşlar motorum 96 jawa style..bilirsiniz 2 zamanlı ve çift silindirli bir motora sahip..ama bir sorun var..tek tarafdan yanı egzosdan hep çok duman atıp hemde bujiyi çabuk yağlıyor..15-20 gunde bir bujiyi değiştiriyorum..bujileride bosch ve şampiyon marka kullanıyorum.. sizce sorun...
  4. erdem_77

jawa'ma çelik jant yardımı..

selam arkadaşlar 1996 model jawa ts 350 motorumu şu anda tel jantlı kullanıyorum ama ben çelik jant takmak istiyorum..fakat nasıl bır jant takacağımı bulamadım..yanı herhangı bır motorun çelik jantı falanmı uyduruluyor nasıl oluyor..bilgisi veya fikri olan varsa bi el atıversın.:)
  5. erdem_77

motorum 4. viteste boğuluyor..??

selam arkadaşlar dün motorumu kırklar elınden teslım aldım.jawa 350 twin sport.otoban yolda gelırken biraz hızımı arttırayım dedım. 4 vitese taktım ve ortalam 100 km civarında birazda gaza yuklenınce motorumun sesı değişiyor boğulma gibi bir uğuldama oluyor..ve dahada zorlarsam yavaşlamaya ve...
  6. erdem_77

1500 tl civarına motor önerısı..

selamlar arkadaşlar..sizden bir fikir almak ıstıyorum..kısaca durumu şöyle açıklayım daha önce 250 cc jawa laser kullandım..bu sebeple vitesli uzun ömürlü ve seri bir motor istiyorum.çin malı scooter tarzı motorlar hıç tarzım değil.. birde şu az yakar şu çok yakar olarakta...
  7. erdem_77

yalovadan selamlar..

selam arkadaşlar ben yalovadan erdem 29 yaşındayım.evliyim 2 çocuk babasıyım.elektrik teknısyenı olarak özel bir şirkette çalışıyorum..eksıden jawa laser marka bir motorum vardı araba alınca sattım fakat motor kullanmayı çok sevdiğim için yenıden bır motor alma isteğim var.bu sebeple bılgı ve...