erdem215 kullanıcısının son içeriği

1. E

Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti

bugün başıma gelen.. disk kilidi takılı motosikleti yerinden oynatan önüme parkeden sonradan görme! şikayet edip etmeme hususunda kararsız kaldım emniyete yazsam uyardık deyip geçiştirecekler. suç duyurusunda bulunsam vakit kaybı olacak çünkü motorda birşey yok şükür, aksi halde emdiğini...
  2. E

Motosikletin Yapısı ve Rüzgar

aprilia rs457 kullanıyorum yandan tokatlayan rüzgarlarda ıslak ağırlığı 175 kg olduğu için zorlanıyor rs660 ise 183 yazıyor, bandırma erdek bölgesinde yaşıyorum malum rüzgarı bol olan yer. sanırım bir sonraki motorumu alırken ağırlığına dikkat etmem gerekecek 195 kg altı olmamalı , bu konuda...
  3. E

Medley satıp Forza’ya vs geçmek

elektronik anahtarda anahtar kaybolunca yenisini yaptırmak 8500 tl, eski kara düzen anahtar her zaman daha iyidir.
  4. E

Orta sıklet çılgınlığı! | Yeni dönem spor motosiklet kapışması

5 aydır aprilia rs457 kullanıyorum şu anda 9000kmde, önümüzdeki birkaç ay içinde rs660 veya cbr650r arasında seçim yapmak zorunda kalacağım çok kararsızım.
  5. E

MT25 vs R25

istanbul için mt25 daha mantıklı
  6. E

MT25 vs R25

şehiriçi de kullanacaksan ki illa kullanacaksın trafiğin yoğun olduğu yerde r25 oturuş açısından dolayı bir süre sonra sıkıntı verebilir ben 6 aydır racing kullanıyorum sıkıldım naked düşünmeye başladım sırf bu sebepten, ancak uzun yolda rüzgar patlaması olmaması ve kafa sallama yapmaması...
  7. E

Bursa'dan Mallaca hocam ile 23-24 Nisan ileri sürüş eğitimimiz hakkında

Kesinlikle farkediyor, hatta eğitime gelmeden birkaç gün önce içimden kendime dedim iki günlük eğitimden ne kadar fayda alabilirim diye? ama iş öyle değil. Eve dönüşte hemen hemen her gün gittiğim bandırma-erdek arası yolda önceden virajlara Allah'lık girdiğimi farkettim. 1777053915 Çok sağolun...
  8. E

Bursa'dan Mallaca hocam ile 23-24 Nisan ileri sürüş eğitimimiz hakkında

Herkese selamlar. Forumu geçen sene sonları gibi keşfetmiş olmama rağmen şubat ayında üye olabildim. Kendim geçen seneden beri scooter kullanıyorum yılbaşı gibi de biraz daha büyük hacimli spor bir motosiklet aldıktan sonra uzun yollarda sürüşümün yetersiz kaldığını hissettiğim için eğitim...
  9. E

Sıfır CBR 500 R alınır mı?

benim rs457 rodaj bakımı için 5600 , 5 bin km bakımı için 5100 tl ödedim. diğer markalarda durum nedir bilmiyorum. bu arada servis işi şans işi. balıkesir erdek ilçesinde yaşıyorum aprilia yetkili servisi 16 km ötede bandırmada mevcut. yamaha tercih etsem 135 km ötede balıkesir merkeze, honda...
  10. E

Sıfır CBR 500 R alınır mı?

cbr 500 daha mantıklı hem ilerde satması daha kolay olur. bende rs457 var. cbr 500 youtube videolarında yorumlarda ağırlığı yüzünden hantal olarak (şehiriçi) çok eleştrildiği için vazgeçmiştim. aslında tam benlikmiş çünkü aşırı rüzgarlı fırtınalı bir yerde yaşıyorum rüzgarın savurma etkisini...
  11. E

super sporta sport touring lastik takmak

Yanıtınız ve açıklayıcı bilgileriniz için teşekkür ederim. Tam da dediğiniz gibi RS457 yi ihtiyaç için değil de keyif için sürüyorum. Yoksa yaşıma çok uygun bir motor değil. Öncelikli tercih etme sebebim sürüş modlarıyla beraber tcs olması ve alçak bir motor olmasıydı. Islakta kaymalarımın bir...
  12. E

super sporta sport touring lastik takmak

iyi akşamlar eski bir konuyu hortlatmış gibi olmak istemem ama var olan başlık üzerinden devam etmek istedim motosikletim aprilia rs457 aralık ayından beri kullanıyorum alır almaz pirelli rosso 3 lastik taktırdım başlarda sorun yoktu ama bulunduğum bölgede kış epey yağışlı geçince başlarda bu...

Yeni mesajlar