Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam yaşım düşük. Yani maddi durumda sıkıntı yok diyemem, satıp yükseltmek yinede biraz zorlar bir öğrenci olarak motora 20 30 bin daha koymam zor.
1769699898
sfc yi yükseltme kararı aldım hocam 54mm piston vs. takıcam çok daha az masraflı oluyor teşekkür ederim.
Orjinal dişlileri değiştirdim zaten hocam arka dişli 38 ön dişli 15 yaptım şuanda sfc çok temiz görünüş olarak vb. Lifandan vaz geçiyorum galiba
1769613179
Hangisi daha mantıklı geliyor anlamadım hocam lifana geçmek mi?
Yani gerek yok demek istediniz hocam kusura bakmayın hız olarak bahsettiğim aslında bir yandan motorun gücü torku vs. Lifan 3 sübaplı diye çok övüyorlar motor olarak çok tatmin eder diyorlar
Merhaba evet yaklaşık 10 sene sonra konuyu hortlatıyorum:) şu anda mondial sfc 50 mini cup um var 2023 model ve servisinde takılmış 110cc kit var evet tam olarak 110cc olmuyor ve büyük olasılık ile buyüzden bana yetmiyor. 140kg civarıyım ve şuanda bu motorum ile 95kmh gördüm bana torku vs...