Erdem Tşkrn kullanıcısının son içeriği

1. Erdem Tşkrn

Egzoz takmak

Herkese merhaba hediye olarak arkadaşlarım egzoz almış bende motosikletime taktım sesi çok güzel fakat trafik polisi tarafından sorun yaşar mıyım diye korkmuyor değilim. Öncelikle sadece yerleşimin olmadığı ve arada sırada otobanda gazlamaya çıktığımda susturucuyu çıkartma niyetindeyim diğer...
  2. Erdem Tşkrn

Cardo Spirit vs Sena 5S intercom

Cümleten selamın aleyküm bu iki intercom arasında kaldım aslında minimum 4-6 bağlantılı istiyordum fakat bu kalitedeki ürünler biraz pahalı olduğu için bu iki modele yöneldim. Müzikden daha çok konuşmaya önem gösteriyorum arkadaşımla turluyoruz bazende artçımla bi tık yüksek hızlarda da rahat...
  3. Erdem Tşkrn

Pirelli Diablo Rosso Sport lastik

Herkese merhaba motorum 450sr üzerindeki lastikleri değiştirmek istiyorum anlas viento sport ve diablo rosso sport arasında kaldım fiyat olarak 1000 TL lik farkla diablo rosso sport fazla. Bütçemi zorlarsam en fazla 8000 TL ye çıkabiliyorum. İki lastik arasında çok fazla kalite farkı var mıdır...
  4. Erdem Tşkrn

450sr lastik önerisi

Arkadaşlar merhaba geçtiğimiz haftalarda duke250 motorumu satıp 450sr aldım üzerindeki lastikler cst marka ve malum güvensizlik hissi yaratıyor. Bütçe olarak 7000-7500 TL yi geçmeyecek ıslak zeminde ve virajlarda güven verecek yumuşak hamurlu bir lastik ile değiştirmek istiyorum önerilerinizi...

Yeni mesajlar