Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2016 yılında bayiden sıfır km 2015 model kawasaki Z250SL modeli almıştım ve garanti süreci bitmeye yakın farda oluşan izlerden dolayı kawasaki distribütörü ile iletişime geçerek yardımcı olmalarını istedim ama yardımcı olmayı geç cevap bile alamayınca tüketici mahkeme heyetine başvurma kararı...
Birçok kişi sorun yaşamasına rağmen mahkemeyle ya da tüketici mahkeme heyetiyle uğraşmak istememesinden dolayı sorunlarına çözüm aramıyor. Bende motosikletim ile ilgili yaşamış olduğum sorunda hakkımı aramak için tüketici mahkemesine başvuruda bulundum.Fakat sıkıntım büyük karşı tarafın güçlü...
Çok titiz birisi olarak kullandığım Z250SL motorumun bütün bakımlarını serviste yaptırmama rağmen farda oluşan izler için garanti kapsamında değişmeyeceğini söyledi, ana bayi olan z-moto.
Farda oluşan kusurdan başka bir kusur bulamazsınız çünkü geri kalan kısımlardaki kalitesi tartışılmaz...
AutoCad programında yaptığım çizimi cnc makinası olan tanıdık birisi tarafından kestirdim. kabaca işleri bitti ve sıra ince işlerine geldi. Zımpara yapılıp parlak siyaha boyayacağım ve altına sipariş ettiğim panjur telini yeşile boyayıp monte edeceğim. ilerleyen zamanlarda bitmiş halinin...
Az biraz anlarım bu işlerden elimden geldiğince, iki günlük çalışmayla yaptım. Yapmak isteyenlere yardımcı olabilirim. Eksik gördüğünüz ya da şöyle olsa daha iyi olabilirdi dediğiniz noktaları varsa söyleyerek daha kullanışlı hale getirebiliriz.
Gideceğiniz yere geldiğinizde fan hala çalışmaya devam ediyorsa bekleyip durduktan sonra mı stop ediyorsunuz motorunuzu, yoksa hemen stop edip aküyle çalışmaya devam ediyor ne olsa diye öylece bırakıp gidiyor musunuz motorunuzu?
Ben fanın durmasını bekliyorum sonra stop ediyorum.Tabi bu...
Riderdenim olsun tech90 ve benzeri kot markaları olsun sitelerine baktım her kota aynı açıklamaları yazmışlar açıklamalar bölümünde. Aradığım kot gün içerisinde de rahatsız etmeyecek şekilde , güzel bir görünüm olan ve rahat olacak dar kesim slim bir kot arıyorum. kullandığınız önerebileceğiniz...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-kuba-cr1-bakimli-temiz-sorunsuz-motor-arayanlara-videolu-257048830/detay/
Motoru satma sebebim 250cc bir motor almak.
Motor 11.684 km dedir. Kışın binmeyi pek tercih etmediğim için şu anda kapalı garajdadır arada bir çıkardığım için km...
Lastiklerim
ön 80/90-17
arka 110/80-17
bu ebatlarda iyi markalarda lastik bulamadım kötü markalarda var onları takmak istemiyorum sadece pirellide buldum oda 90/80-17 ön lastik farklı bu değişimle sıkıntı yaşar mıyım bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.