Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle herkese iyi günler , motorumdan anlam veremediğim garip bir ses geliyor ustaya gidin gibisinden yorumları yazacaklar için birkaç ustaya sordum egzantirik diye direttiler hatta üstüne üst kapakta sıkıntı var gibisinden diyenlerde oldu ; facebook duke 200 grubunda da aynı şeyleri...
Öncelikle herkese selam merak ettiğim bir konu var danışmak istediğim.Motorum YBR ve yaşım tutmadığından dolayı özel aracım ile şehir dışına seyahat edemiyorum sadece otobüs ile seyahat etme hakkım var.Yasaklar olmadan önce motorum ile İzmir çevresine gelmiştim ve şimdi geri İstanbula...
Merhabalar hepinize motosiklet.net ailesi.Size bir şey danışacağım.Benim şu an YBR 125 ESD modelin de 19.000 km de motosikletim var fakat motor olması gerekenden fazla titriyor 5000 devir civarı titreme başlıyor normalde 8000 den sonra titreme bariz bir şekilde hissediliyordu ama şimdi...
Öncelikle selamunaleyküm motorumun kilometre sayacı hiç artmıyor bugün farkettim.Zaten 1 buçuk haftadır binmiyordum.Önceden hız göstergesi çalışıyordu ama arada sapıtıyordu bazen 0 oluyor bazen 40 da kalıyor arada böyle titriyor gibi oluyordu fakat hız göstergesine bunlar olurken kilometre...
Öncelikle selamınaleyküm motosiklet.net ailesi YBR 125 ESD modelinde motosikletim var ve yağ boşaltma tıpasının olduğu yerden yağ sızdırıyor bunun nedeni nedir acaba bir bilginiz var mı ? Şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle selamınaleyküm motosiklet.net ailesi size bir sorum olucaktı. Benim 2014 model YBR 125 motorun var. Ben dün akşam 23.08 de 1002 TL ceza yedim. Yer Büyükdere Caddesi Maslak. Ama araştırdığım da 135 km hız ve üstünde 1002 TL ceza kesiliyormuş. Zaten bilen bilir YBR'nin 135 görmesi...
Öncelikle selâmunaleyküm abilerim bu konu birden fazla açılmıştır biliyorum fakat ben bu kış 16'ıma giriyorum ve motor almak istiyorum.Normalde ailem motora karşıdır ama izin verdiler babam arabayı vereyim sür 18'in de ne işin var motorla Türkiye'de motor kültürü yok riskli iş dedi biliyorum...
Selâmunaleyküm sizce bu kış 2.el motor fiyatlarında bir düşüş olur mu ? 2.el bir Cbr 125R alıcam da kışı bekliyorum ama fiyat konusunda pek emin değilim 🤔