Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sadece 2 kez giydiğim kask kafama küçük geldiği için satılıktır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-kask-shark-race-r-pro-kundo-2-kez-giyildi-68283878/detay/
2006 600f e nitro x fuel commander aldım.amacım ucuz modifikasyondu.aletin amacı hava sensörünün değerlerini değiştirerek yakıt tüketimini etkilemek.aynı zamanda full güç ile beygiri değiştirmek.ama bir fark hissedemedim.forum başka bu aparattan kullanan var mı acaba...
6 ay sonra er 6n imi satıp 4 silindir grenajlı bi motora geçme kararı aldım ancak çok kararsızım oturuş ve sürüş pozisyonundan dolayı 600f den yanayım ama kafama zx6 ve gsxr600 de takılmıyor değil.600f alırsam 2006 model zx veya gsxr alacaksam da 2005 model bakabiliyorum bütçeme göre.uzun yol...
merhabalar.2004 model sarı siyah gsx-r 600 hastasıyım.hayallerimin motoru sanırım.yaz sonu temiz bir tane bulursam almayı düşünüyorum race motor sevmememe rağmen.o renge o kasaya hastayım.tek sorunum ben çok uzun yol yapıyorum.acaba gidonu değiştirip daha dik bişey yapsam motorun kullanımında...
türkiye de en iyi eğitimi veren firma hangisidir?özellikle ileri sürüş tekniklerinde ve bazı acil durumlarda kendimi geliştirmek istiyorum.daha bilinçli bir sürücü olmak istiyorum.çeşitli firmalardan eğitim almış arkadaşların yorumlarını bekliyorum.:rendeer:
arkadaşlar er6n orjinal koruma takozum kaza yaptığımdan dolayı tamamen eridi. sıfırının çifti 590 tl olduğundan sol taraftakinin kopyasını sağ tarafa aynı maddeden yaptırmak istiyorum.nasıl bi yol izlemeliyim?nereler bu işle ilgilenir.ankaradayım.