Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ETKİNLİK FACEBOOK SAYFASI
Bu yıl 4.sünü yaptığımız geleneksel Çanakkale şehitlik sürüşümüz .
ETKİNLİK FACEBOOK SAYFASI
Geçen sene 4 bin civarı motosiklet katılmıştı. Gelebilecek herkesi Çanakkale'ye bekleriz.
(etkinlik MT'ye açılmadığı için tarafımdan açılmıştır. Etkinlikte veya ilgili...
Selam arkadaşlar,
Sizde youtube'da kanal açarak hayallerinize konu olan bir ducati sahibi olmak istemez misiniz?
Malum vlog rüzgarlarının sert biçimde estiği bir yıldayız. Yıllardır piyasada olan action kameralarının sanki yeni icat edilmişcesine yaygınlaştığı bu dönemde sizde youtube'da bir...
Selamlar,
Resimde gördüğünüz ürün 120 dolara satılıyor. Sanırım kablolar daha verimli olduğu için daha çabuk marş almasını sağlıyor.
Bu kabloların verimliliğini sağlayan şey nedir? 3 kablo 120 dolar. Altın kaplama olsa daha pahalı olurdu :)
Buna alternatif bir ürünü nasıl yapabiliriz? İşin...
Motosiklete bin oğlum, çünkü motosiklet tutkudur...
Bu güzel şiirin bir kısmıyla, farklı anlardaki görüntüleri birleştirip bir video ortaya çıkardım.
Beğenmeniz ümidiyle.
Doğrudan youtube adresi:
https://www.youtube.com/watch?v=RfU6KbutVig
Bundan önceki videolarımdan;
Bir motora...
Allah rahmet eylesin. Başımız sağolsun. Kız arkadaşı Gülçin'e de acil şifalar diliyorum.
Biga'dan ağaköy yönüne gidiyor ikisi de. Kamyon hatalı şekilde U dönüşü yapıyor. Berkay fren yapamadan çarpıyor. Fren izi yok. Sanırım kurtarırım düşüncesiyle vites küçülterek yavaşlamayı denemiş. Ama...
Selamlar,
Bu ürünün adına sanıyorum çorap diyorlar. Fren hidroliği çorabı olabilir. Bu ürünü Türkiye'de bulabileceğim bir yer var mı?
Daha önce kullanan birçok kişi gördüm ama sormak aklıma gelmedi. Sizin bilginiz var mı?
Yurtdışında var ama çifti 13 dolar...
Az önce dolaşırken denk geldi. Normalde ürün indirimli olarak 1200 küsür görünüyordu. Sepete atmak için XL seçtim ki tek beden kalmış zaten. Son fiyat olarak 947 lira göründü. İhtiyacı olan varsa fiyat acayip uygun görünüyor...
Selam arkadaşlar,
Foruma üye olmayan bir arkadaşım bugün asfaltın tadına bakmış. Neyseki ekipmanı sağlam olduğu için kendinde sorun yok.
Virajdaki beyaz şeritlere dikkat etmesini 50 kez söylemiş olmama rağmen bugün istanbul fatih civarında sağ viraj dönerken zoru başarmış ve sol tarafına...
Plakanın kaybolduğunu bildirsen bir dert, bildirmesen bir dert.
Daha önce aracımın plakası düşmüştü ve bunu bildirmiştim.
O bildirimden sonraki 2 yada 3 sene boyunca her çevirmede durdurdular ve plaka/ruhsat kontrolü yaptılar.
Bildirmezsen ve biri plakanı takıp gezerse başka bir dert olur.
Selam,
Linkteki pantolondan kullanan var mı? Diz koruması var, tamam. Ama benim asıl merak ettiğim sürtünmeye karşı ne kadar dirençli? Yani normalde tech90 giyen birisiyim.
Normal kotun üstüne bu revit hercules'i giysem aynı korumayı sağlar mı? Yoksa boşver onu güvenli değil, tech90'a devam...
Skoda Fabia RS 320 HP vs Honda 1000RR
Normal bir skoda değilmiş, hatta normal bir skoda RS'de değilmiş. İyi gidiyor, buralardaysa selamlar
Yeşil skodalardan uzak durun, biraz vahşiler ve çok hızlılar :D
Bu da aletin reklamı.
Motosiklet sürmek güzeldir temalı çalışmam video olarak yayındadır. Motosiklet sürmenin ne kadar keyifli olduğunu ama bir o kadar da tehlikeli olduğunu, trafikte yaşadığım bazı olaylarla bir araya getirerek 3 dakikalık bir video hazırladım.
Kazasız, belasız, cezasız günler dilerim.
Dikkatiniz...
Merhabalar,
Hususi otomobilimi muayene ettirmek için saat 17.00 randevusu aldım. Saat 16.45'te tüvtürk'e gittim. Makineden sıra numarası aldım. Saat 16.55 gibi görevli abla giriş işlemleri yaptı, parayı aldı. Adın okununca sıraya girersin dedi. Buraya kadar herşey normal. 5 dakika sonra...
Selam,
Herkesin sık sık karşılaştığı bir durum olduğuna eminim. Yavaşta gitseniz, hızlı da gitseniz bu tarz araçların ani çıkışlarıyla karşılaşabiliyorsunuz. O an, ufak bir dikkatsizlik olsa eminim kaçınılmaz son ile neticelenir.
Her türlü araca dikkat etmek lazım. Motosiklet hata affetmez...
Selam arkadaşlar,
Temmuz ayında aldığım, aldığım günden bugüne 5bin kilometreden fazla yol yaptığım, mavi 1000RR'ım ile çektiğim videolardan kısa bir klip hazırladım. Beğeninize sunuyorum.
Lütfen videonun sesini açarak izleyiniz. O kadar ses senkronizasyonu yapmaya çalıştım, boşa gitmesin :)...