enes1907 kullanıcısının son içeriği

1. E

TVS APACHE GRİ 2012 MODEL GARANTİLİ LASTİKLER SIFIR

Arkadaşlar 2012 model tvs apache motorumu satıyorum.Motorun 2014 ün mayıs ayına kadar garantisi vardır.ön ve arka lastik yeni değişti ırc marka.motorun hiçbir problemi yok.Sadece evden işe işten eve kullandım.17200 km'de bakımı yeni yapılmıştır.3500 TL istiyorum motora azda olsa pazarlık payı...
  2. E

Satılık Apachee RTR 150

Arkadaslar ailevi nedenlerden dolayı apache rtr150 motorumu satıyorum...2012 model mayıs çıkışlı garantisi hala devam ediyor..Hiçbir sorunu yoktur.ilk sahibinden aldım motoru.motorun eski sahibi forumdaki japan_rules nickli emre ömür kardeşimdir.ondan da bilgi toplayabilirler...
  3. E

ARKADAŞLAR MOTOR İÇİN SON KONUM :D

Arkadaşlar daha önce açtığım konularda birkaç sorum oluştu. Şu an başlangıç motoru için cbf 150 ya da apache rtr150 de karar kıldım.Apache nin cbf 150 den daha güçlü bir motor oldugunu biliyorum.Acaba doğru mu biliyorum.Boyum 188 KİLOM 120 o yüzden çoğu motor altımda küçük kalıyo cbf 150 daha...
  4. E

1.90 boyum var bu üç motordan hangisi altımda iyi durur.

Arkadaşlar Merhaba öncelikle Boyum 1.90 boyum var sizde bu iç motorlardan hangisi altımda ii durur.EMinim hepsi küçük kalacaktır ama en uygunu hangisi her yönden -TVS apache rtr150 -Honda Cbf 150 -Honda Cbr 125 r Bunların dışında önerebileceğiniz motor varsa söyleyin lütfen bütçem 3500 tl
  5. E

Hem başlangıç motoru hemde bana uysun :D

Arkadaşlar öncelikle merhaba Daha önce hiç motor kullanmadım.Sadece işte arkadaşın 2013 apache motoruyla 1. viteste sokağın başından sonuna gitmişliğim var ama sürmede sıkıntı olcağını sanmıyorum:D 1.90 boyum 125 kilom :D var..benim aklımda cbr125 ve apache yatıyor ama bunlar tabikide küçük...

Yeni mesajlar